Καλώς σας βρήκα! Άρχισα την νέα δίαιτα Άτκινς και διανύω την πέμπτη μέρα. Είμαι 1,60 ύψος και ξεκίνησα με 65,2 kg , που είναι και το ανώτερο που έχω δει μέχρι σήμερα. Έχω χάσει μέχρι τώρα 2,5 κιλά και είμαι πολύ ευχαριστημένη , δεν πεινάω καθόλου, αν και νιώθω τύψεις με τα λιπαρά που καταναλώνω αυτές τις μέρες.Ίσως γιατί στο μυαλό μου έχω τις δίαιτες συνδυασμένες με light προιόντα και χαμηλά λιπαρά.
Διαβάζω από την αρχή το φόρουμ σας από το οποίο έχω πάρει πολύ χρήσιμες συμβουλές και τώρα που γράφτηκα κι έχω πρόσβαση και στις συνταγές έχω ενθουσιαστεί.
Το μόνο μου άγχος είναι ο φόβος ότι θα τα ξαναβάλω τα κιλά κάτι που μου έχει συμβεί 2 φορές στο παρελθόν (όχι με την άτκινς όμως) . Πρέπει μέσα από αυτή τη διαδικασία της δίαιτας - διατροφής να αλλάξω ριζικά τον τρόπο που βλέπω το φαγητό , και να υιοθετήσω καλύτερες συνήθειες. Αυτός είναι και ο στόχος μου, μαζί με ακόμα 5 κιλά.
Ελπίζω να τα λέμε και να αλληλοβοηθειόμαστε σε αυτή την προσπάθεια,καθώς στο περιβάλλον μου γενικά (εκτός από τον σύζυγο μου που με στηρίζει ) δεν έχω και πολλή ανταπόκριση. Οι ίδιοι που μου λένε κατά καιρούς "Μα πώς πάχυνες έτσι" είναι οι ίδιοι που όταν λέω ότι ξεκινάω δίαιτα λένε " μην κάνεις βλακείες ,χάλασε το πρόσωπο σου, χαλάς την υγεία σου, κλπ" .
Καλή μου αρχή λοιπόν και καλή συνέχεια στις προσπάθειες σας!