Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: το ημερολογιο του μαυρου προβατου.

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3711

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
[size=150:256oxu3y]Κ α λ η μ έ ρ α !![/size]
Κοριτσάρες , υπομονή & επιμονή !!!!
Όποια στιγμή αδυναμίας , σπεύσατε συτο forum !!!
Διαβάστε όλες τις τέλειες συνταγές, post ανθρώπων που κατάφεραν να φτάσουν στο στόχο τους ή βρίσκονται στο στόχο τους , γράψτε οι ίδιες!!!!
Κάποιος θα ναι μέσα για να σας εμψυχώσει !!!!!!
Ακόμα και όσοι μπαίνουν στο site και απλά παρακολουθούν τις συζητήσεις , ας κάνουν μια εξαίρεση και ας γράψουν υποστηρικτικά !!!!!!
Αποφασιστικότητα χρειάζεται !!!! Σκεφτείτε το μετά !!!!!!! beach ach beach ach
bravo avo για την απόφαση να αρχίσετε από την αρχή & goodluck odluck για μια ακόμη φορά!!!
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3720

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
υπομονη κ επιμονη θα πω κ εγω κ οτι μην παρασυρεστε με οσα γραφουμε για τα τυρια κ σαλαμια κ ολα αυτα! μπορειτε να τρωτε αλλα σε μικρες ποσοτητες!! αν ειναι ετσι κανει δεν θα χασει τον ελεγχο! επισης καλο θα ειναι να για οσους ειδικα ειναι στο πρωτο σταδιο να μη εξαντλειται ολους τους υδατανθρακες την μερα1 πχ να σταματατε στους 15 - 17 κ οχι 20 . ωστε αν υπαρχουν καπου κρυφοι τοτε να εχετε περιθωριο. οπως καλο κολπακι κ γνωστο σε ολους ειναι να στρογγυλοποιειτε προς τα πανω τους υδατανθρακες του καθε φαγητου σας!!! φιλια κ καλη επιτυχια! goodluck odluck

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3722

• meta
  • Το Άβαταρ του/της meta
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
katerina27 έγραψε:
υπομονη κ επιμονη θα πω κ εγω κ οτι μην παρασυρεστε με οσα γραφουμε για τα τυρια κ σαλαμια κ ολα αυτα! μπορειτε να τρωτε αλλα σε μικρες ποσοτητες!! αν ειναι ετσι κανει δεν θα χασει τον ελεγχο! επισης καλο θα ειναι να για οσους ειδικα ειναι στο πρωτο σταδιο να μη εξαντλειται ολους τους υδατανθρακες την μερα1 πχ να σταματατε στους 15 - 17 κ οχι 20 . ωστε αν υπαρχουν καπου κρυφοι τοτε να εχετε περιθωριο. οπως καλο κολπακι κ γνωστο σε ολους ειναι να στρογγυλοποιειτε προς τα πανω τους υδατανθρακες του καθε φαγητου σας!!! φιλια κ καλη επιτυχια! goodluck odluck

βρε Κατερινα μου εσυ ποσο τρως απο τυρια κ σαλαμια?Εγω νομιζα οτι μπορουμε να τρωμε οσο θελουμε με βαση τους υδατανθρακες τους...και ετρωγα για πρωινο για μεσημεριανο και για δεκατιανο....μιλνερ κιτρινο ή φετα με σαλαμι κοτοπουλο απο το lidl

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3726

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Να παραθεσω, την μικρη, πικρη μου ιστορια, των χαμενων μου κιλων. Ειμαι στην ατκινς εδω και 6 μηνες. Εχω χασει 11 κιλα. Ειμαι τωρα, 65 και αν και θελω λιγο ακομη, δεν αγχωνομαι, γιατι συνεχιζω την διατροφη και ξερω, οτι θα χαθουν και τα 2-3 που θελω ακομη.
Στην αρχη της διατροφης, και εννοω τους πρωτους δυο μηνες, εφαγα ολη την αλλαντοποιια Θρακης, και ολη τη βιομηχανια γαλακτος σε τυρια!!! cowsleep wsleep cowsleep wsleep
Στην πορεια, σταματησα να πειναω και αρχησα να τρωω ανθρωπινα, εως ελαχιστα. Το διαστημα που ετρωγα ολα τα παραπανω, ηδη ειχα χασει 7-8 κιλα!!
Και που θελω να καταλειξω? Οσο δεν ξεφευγετε απο την ατκινς, μη φοβαστε τιποτα. Σκεφτειτε ποσους φανερους+κρυφους υδατανθρακες, τρωγατε πριν, και σκεφτειτε, ποσους τρωτε τωρα. Ισως μονο τους κρυφους, που ομως ειμαι σιγουρη, οτι ειναι απειρως λιγοτεροι απο τους φανερους.
Και συμφωνω μρ το Κατερινακι, στο να μενουμε λιγο πιο κατω απο τους 20, για σιγουρια.
love your self

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3728

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
meta έγραψε:
Σκεφτειτε ποσους φανερους+κρυφους υδατανθρακες, τρωγατε πριν, και σκεφτειτε, ποσους τρωτε τωρα.

Πες τα βρε Ρούλα. Πριν τρώγαμε 200+ υδ. τη μέρα, χώρια τους κρυφούς, και τώρα μετράμε κ το απειροελάχιστο χιλιοστο! Keep it simple guys.

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3731

• meta
  • Το Άβαταρ του/της meta
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
grouphug ouphug
ααααααααααχχχχ να ειστε καλα κοριτσια με ανεβασατε παρα πολυ... dance nce dance nce
μα τι ωραια παρεα!!!!
Απο τη στιγμη που διαβασα για το τυρι και τα αλλαντικα δεν ετρωγα τιποτα ολη μερα και κατα τις 4 πεινουσα τοσο πολυ που χαλουσα τη διαιτα και αυτο επαναλαμβανοταν καθε μερα...ποσα αβγα να φαω η καημενη εχουν και χοληστερινη...
Τελος παντων απο αυριο επιστρεφω ή μαλλον ξεκιναω και θα γραφω τι τρωω για να με σχολιαζετε αν κανω πατατα....
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα

Syndication