Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: το ημερολογιο του μαυρου προβατου.

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #3556

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
meta, με καλυψαν ολοι, σ'αυτα που ηθελα να σου πω. Και εγω, οπως και η κατερινα, χρησιμοποιω natreen και cologran. Ειναι χωρις ασπαρταμη. Τωρα αν πας καπου για καφε και εχουν canderell, μη σκας. Ειπαμε, η ασπαρταμη ειναι κακη σε μεγαλες ποσοτητες. Και τα αναψυκτικα τυπου light και zero, ασπαρταμη εχουν, γι'αυτο περιορισου στο ενα τη μερα. Οσο για τον γυρο, κατα τη γνωμη μου, επιβαλλεται. Αρκει να μη χτυπησεις ρεκορ σε θερμιδες ημερησιως. Και λεω επιβαλλεται, γιατι εχουν το λιπακι τους, και οπως ολοι ξερουμε, σε πρωτη φαση μας χορταινει και σε δευτερη φαση, δημιουργει την πολυποθητη κετωση.
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #3557

• meta
  • Το Άβαταρ του/της meta
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
wordthanx rdthanx σε ολους θα τα πουμε την Δευτερα φευγω για swim2 im2

καλο ΣΚ

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3591

• meta
  • Το Άβαταρ του/της meta
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλη εβδομάδα σε όλους..
Θα ηθελα την αποψη σας σας παρακαλώ πολυ...το ΣΚ συναντησα καποιο ατομο το οποιο με αποθαρυνε παρα πολυ για τη διαιτα μας...μου ειπε οτι εκ πειρας
1.πηρε ολα τα κιλα και παραπανω οταν σταματησε
2.με τοσο κρεας, λιπος και αβγα ανεβηκε η χολυστερινη της
3. και οτι ολες οι χημικες διαιτες εχουν παρενεργιες
δεν σας κρυβω οτι εχω μουδιασει με ολα αυτα εσεις τι λέτε?

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3593

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
meta, αν ηξερες ποσους,-ες, θα βρεις στον δρομο σου, να σε αποθαρρυνουν στην προσπαθεια σου....:(
Οσον αφορα τα κιλα, ναι, θα τα ξαναπαρεις, αν αρχισεις να τρως οπως ετρωγες. Ειπαμε οτι η διατροφη ατκινς πρεπει να γινει τροπος ζωης. Αν αρχισεις τα γλυκα, τα παγωτα, τα ζυμαρικα, τις τηγανιτες πατατες, τοτε λογικο δεν ειναι να ξαναβαλεις?
Για το θεμα της χοληστερινης τωρα. Ειναι κατι που μας απασχολησε ολους σε καποια φαση. Οχι γλυκια μου. Δεν ανεβαινει η χοληστερινη. Ισα,ισα. Αν τυχει και ανεβει, ανεβαινει μαζι της και η "καλη" χοληστερινη, πραγμα που σημαινει, οτι ο μεσος ορος θα ειναι καλος.
Τελος, η ατκινς δεν ειναι μια χημικη διαιτα. Ειναι μια σωστη και ισσοροπημενη διατροφη, γιατι μετα την πρωτη φαση, αρχιζεις να εντασεις στη διατροφη και ολα τα απαραιτητα καλα συστατικα που χρειαζεται ο οργανισμος σου.
love your self

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3596

• meta
  • Το Άβαταρ του/της meta
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
και σε οτι αφορα τα τα ζωικα λιπαρα που προσλαμβανουμε καθημερινα?δεν ειναι επικυνδινο οταν ολοι φωναζουν ποσο κακο κανουν? οτι τα ζωα κουβαλανε αρρωστιες ορμονες κλπ?
ωχχχχ εχω ψυχοπλακωθει απο χθες

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3597

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ναι τα ζωα μπορει να κουβαλαν αρρωστιες αλλα εμεις τα μαγειρευουμε σωστα;
και ναι ο ανθρωπος ειναι απληστος και τα πλακωνει στις ορμονες για να μεγαλωσουν πιο γρηγορα... αλλα: αν ψαξεις για τροφη χωρις βρομικο παρασκηνιο στο λεω θα πεινασεις. και μη μου πεις για τα βιολογικα γιατι ο υδροφορος οριζοντας ειναι ο ιδιος για ολους. και μας και τα ζωα και τα ζαρζαβατικα η ιδια γη μας τρεφει και μας ποτιζει.
οσο για τα ζωικα λιπαρα, δεν ειναι μονο τα χοιρινα και μοσχαρισια που προσλαμβανουμε αλλα και τα ω-3 απο τα ψαρια. αν αυξησεις τα ψαρια και τα θαλασσινα τι θα εχει να σου πει ο κοσμος για τη διατροφη σου περα απο μπραβο; ε;
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.061 δευτερόλεπτα

Syndication