Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: έκοψα το τσιγάρο

έκοψα το τσιγάρο 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7882

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ναι ναι το έκοψα το ρημάδι!!!
βέβαια είναι το 2ο 24ωρο αλλά είμαι σίγουρη για την επιτυχία μου.
Το μόνο που φοβάμαι είνα τα κιλά. Για μένα δεν υπάρχει ζήτημα απώλειας βάρους (είμαι στα κιλά που επιθυμώ), αλλά να μην πάρω κιλά. Ήδη σήμερα ξέφυγα αρκετά στο φαγητό. Ελπίζω να μην συνεχιστεί. Πρέπει να πείσω τον εαυτό μου ότι το φαγητό δεν αντικαθιστά το τσιγάρο.
Αν είναι κανείς άλλος σε φάση διακοπής ας ενημερώσει για να κάνουμε παρέα!!!
φιλάκια
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: έκοψα το τσιγάρο 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7883

• Nicolin
  • Το Άβαταρ του/της Nicolin
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλἠ επιτυχία Εύα μου!!!

Λοιπόν σε νιώθω... Η ιστορία έχει ως εξής: Έκοψα το τσιγάρο με πυγμή την Κυριακή του Πάσχα, σε μια περίοδο της ζωής μου όχι τόσο πιεστική, όσο αγχώδης. Το κράτησα για μια εβδομάδα και κάτι κομμένο το ρημαδί έχοντας συνείδηση του ότι τρώω πολύ, πχ μετά το φαγητό ήθελα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γλυκό... Στις 9 μέρες είχα ήδη πάρει 1.2 κιλά :( ( ( (
Αυτός είναι στην ουσία ο λόγος που άρχισα την Άτκινς: να χάσω τα 4-5 περιττά κιλά και στο μεταξύ να έχω μάθει να τρέφομαι σωστά, ώστε όταν κόψω το τσιγάρο μαχαίρι να μην γίνω κτήνος!
Πάντως, ως 12ετής καπνίστρια, μπορώ να πω ότι είναι δύσκολο κ όχι μόνο τις πρώτες μέρες... Εγώ τώρα καπνίζω 3-4 τσιγάρα ημερησίως και πάλι έχω έναν εκνευρισμό κ μια υπερκινητικότητα. Είναι όμως στο χέρι μας και πιστευώ ότι θα τα καταφέρεις μια χαρά, ελέγχοντας και το βάρος σου.
Εμένα με βοήθησαν πολύ και οι τσίκλες, αν κ φανατική εχθρός τους, στο να διοχετεύσω κάπου τον εκνευρισμό μου κ να μην τον διοχετεύω στα προφιτερολ!
Είμαι στην πρώτη φάση της Ατκινς και ευελπιστώ τον Ιουνιο τα 3 τσιγάρα να έχουν γίνει ΚΑΝΕΝΑ!
Καλή μας τύχη... και επιμονη+υπομονή! :)
xxx
Ευτυχισμένη με Ατκινς
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα

Syndication