Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: τι εχω παθει????

τι εχω παθει???? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12724

• Freya
  • Το Άβαταρ του/της Freya
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ειμαι στη διατροφη 10 μερες,ολα πανε καλα και δεν πειναω και εχω χασει μεχρι τωρα 2,5 κιλα.....Παιδια εδω και 2 μερες δεν ξερω τι εχω παθει αλλα τρωω συνεχεια και πολυ...ευτυχως μονο απο τα επιτρεπομενα,βεβαια δεν μετραω οποτε παιζει να ξεπερασα και τους 20 αλλα δεν ειμαι και σιγουρη....επισης δεν παω τουαλετα...σημερα ου ζυγιστηκα με βαρια καρδια ευτυχως ημουν τα ιδια...δηλαδη οτι κιλο εχασα το εχασα στις 5 πρωτες μερες...
τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης...
ξεκινησα εδω και 3 μερες να παιρνω πολυβιταμινες, τοτε ξεκινησαν και τα υπερφαγικα, παιζει να συνδεονται?
οι πολυβιταμινες (αναβραζουσες) εχουν υδατανρακες?
γιατι τρωω συνεχεια?????(περιμενω περιοδο 15/05 πολυ μακρια ακομη)
λετε να χανω αλλα να μη φαινεται στη ζυγαρια επειδη εχω να παω τουαλετα 3 μερες?
επισης φτιαχνω πολλες απο τις συνταες σας και ειμαι ενθουσιασμενη...μηπως πρεπει να περιοριστω στην πρωτεινη και λιγη σαλατα επειδη ειμαι ακομα στην πρωτη φαση?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τι εχω παθει???? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12727

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Freya, sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
1ον. Καλως ηρθες hug g
2ον. Δε διαβασες καλα (!), θα σε μαλωσω.. στην 1η φαση καλο ειναι να τρωμε οσο πιο απλα μπορουμε, κραταμε ημερολογιο - να συνηθισουμε στους υπολογισμους, κ αν προσθεσουμε κατι νεο, να μπορουμε να ελεγχουμε αν μας "παει" ή "κολλαει"..
3ον.Τουαλετα -πολυ σημαντικο- κ για τον οργανισμο κ για τη ζυγαρια μας.. σαλατουλες κ αν δεν πιανουν, τιπς -κοιτα στις αναρτησεις ("ςος", "προβλημα")- δεν εισαι ουτε μονη ή η μονη με τετοιο προβλημα..
4ον. Οι περισσοτερες βιταμινες εχουν κ διατροφικο πινακα με υδατ, να τους υπολογιζεις στο συνολο της μερας σου..
5ον. Αν πεινας προσπαθησε να τρως κατι με 0νικους, ή ελαχιστους
6ον. Καλες -καλλιστες- οι συνταγες μας αλλα κοιτα αν κανουν για την 1η φαση (απο τ υλικα, ή το λενε τα παιδια) κ κανε απ αυτες που ειναι μετρημενες, ωστε μα μην "ανοιγεσαι"
πολυ.. ή κανε τις μονο για το ενα γευμα.. κρατα ημερολογιο!! ειναι εξαιρετικα αποδοτικο
Καλη μας συνεχεια.. grouphug ouphug

Re: τι εχω παθει???? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12728

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
αχ βρε παιδια και γω παθαινω κατι κρισεις υπερφαγιας !παντα βεβαια τρωω απο τα επιτρεπτα αλλα σε απιστευτες ποσοτητες,κι οχι μονο αυτο αλλα κανω ενναλλαγες απο αλμυρο σε γλυκο και παλι το αναποδο και στο τελος ποναει το στομαχι μου και μετα μουτζωνομαι fryingpan yingpan και ορκιζομαι πως δεν θα ξανασυμβει,κι υστερα απο λιγες μερες το ξανακανω,τι να κανω????σας συμβαινει και σας?τωρα ας πουμε οτι εχω και μια μικρουτσικη δικαιολογια λογω περιοδου αλλα με αυτες τις βλακειες που κανω ειμαι στασιμη στα κιλα μου και στα χειροτερα μου και ενα κιλο πανω...απο σημερα προσπαθω να μπω στον ισιο δρομο bravo avo με κρεατακι και σαλατιτσα !ειπα να αρχισω να μετραω και θερμιδες για να ειμαι γυρω στις 1200-1300 αλλα ρε παιδια με τα βουτυρακια και τα ταχινακια τελικα ειμαι αρκετα παραπανω γυρω στις 1500 τουλαχιστον!αυτες τις 1200 τις εβγαλα συμφωνα με κιλα ,υψος ,ασκηση,για να μπορεσω να χασω κανα κιλο σε μια βδομαδα αλλα δε το κοβω να γινεται.απο υδ δεν ξεπερνω τους 10-15.μερικες φορες νιωθω να ειμαι σε αδιεξοδο...καμμια προταση? wordthanx rdthanx

Re: τι εχω παθει???? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12729

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Κανα τυρακι κ γαλοπουλιτσα κ κοκα ζερο;
να μην εχεις γλυκα "προχειρα" ή τουλαχιστον οχι ευκολα.. βαζε τους πιτουρο, λιναροσπορο ψιλιουμ αντι για ταχινι..
κ μενα με πιανει ειδικα τ απογευμα, κ χτυπαω καρυδια, oops ps μετα οποια εχω παθει εξαρτηση.. αν κ εχω βαλει κ τα παιδια μου, κ ειναι ευκαιρια να συμμετεχω στην ενεργοποιηση, μονο 1 κιλο εχασα.. πρεπει να τελειωνω ομως (θελω 6 ακομα) ..
Η τεχνολογια καλη ειναι αλλα δεν εχει κ δυνατοτητα να βγαινει ενα χερακι fryingpan yingpan να μη μας αφηνει ν "απλωνομαστε"..αντε ολοι μαζι να "κρατηθουμε".. κ αμα ανοιξει καλα ο καιρος εχω σκοπο να κανω τα γλυκακια μας!! (ταχω σταματησει επιτηδες) να μπορω να φαω κ λιγακι..
Ολοι μαζι στον "αγωνα" κ καλη μας συνεχεια.. character43 aracter43 grouphug ouphug

Re: τι εχω παθει???? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12730

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
αχ καλη μου καλα τα λες,κομμενα τα ταχινια και τα γλυκα μπας και μου φυγει επιτελους η μανια που με πιασε κι εμενα και βουρ στα κρεατακια και τα πρασινα ολων των ειδων!!!πιστευω πως και το ελαφρυ βραδυνο παιζει σημαντικο ρολο.οσες φορες εφαγα κατι λιγο για βραδυ την επομενη μερα ειχα διαφορα στη ζυγαρια!αντε καλη μας συνεχεια hug g

Re: τι εχω παθει???? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12746

• Freya
  • Το Άβαταρ του/της Freya
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας κοριτσια μου!!!!
εγω απ τις συνταγες φτιαχνω ρουλοψωμο και το τρωω για πρωινο...1 δοση μου φτανει για 2 μερες η μπορει και για 1.....επισης μια μερα εφτιαξα και μαφιν με ταχινι αυγο κακαο ζαχαρινη και κρεμα γαλακτος....η αμαρτια μου ομως ειναι αλλη........αυτη η υπεροχη σοκολατα sweet n balance....τρωω περιπου μιση την ημερα...
να σας πω λιγο τι τρωω να μου πειτε το λαθος?
πρωι:μισο ρουλοψωμο με 1 φετα ζαμπον και 1 φετα τυρι
μεσημερι: πρωτεινη(κρεας ψαρι κλπ) με σαλατα ισως λιγο τυρακι και σοκολατα
απογευμα:αν πειναω πολυ τρωω ρουλοψωμο με 1 φετα ζαμπον και 1 τυρι η καποιες φορες αν πειναω τρωω γιαουρτι...διαφορετικα μπορει να φαω λιγη σκολατα η και τιποτα
βραδυ:μπορει να φαω τονοσαλατα μπορει πρωτεινη με λαχανικο μπορει ομελετα με τυρακι
αν δεν εχω φαει σολολατα ολη μερα τρωω εκεινη την ωρα

βρε παιδια...η σοκολατα κολλαει?
πειτε μου τα λαθη μου
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα

Syndication