Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Λεκιθινη?

Λεκιθινη? 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1085

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παίρνουμε λεκιθινη?Κανει καλό όταν κάνεις Ατκινς να παίρνεις λεκιθινη?
Βοηθει να φυγει το λιπος γρηγοροτερα?
Επιβαρινω τον οργανισμο μου? ή ειναι τελείως αδιαφορο?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Λεκιθινη? 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1087

• marinaki
  • Το Άβαταρ του/της marinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λοιπον Hemma οσον αφορα τη λεκιθινη εγω εχω χρησιμοποιησει 2-3 φορες στη ζωη μου σε περιοδους διαιτας και ειχα παρατηρησει οτι εχανα λιγο πιο ευκολα τα κιλα, αλλα δεν ξερω αν πραγματικα η λεκιθινη βοηθησε η ηταν τυχαιο...Γενικα η λεκιθινη δεν επιβαρυνει τον οργανισμο, ισα ισα που τον ωφελει, και συγκεκριμενα βοηθαει στη μειωση της χοληστερινης και και επισης κανει καλο στα μαλλια τα νυχια και το δερμα. Έχει βεβαια καποιους υδατανθρακες αλλα ανα χαπακι ειναι αμεληταιοι (λιγοτερο απο 0,5γρ). Παρολα αυτα συγχρονες ερευνες εχουν δειξει οτι η λεκιθινη σχετιζεται με καταθλιψη και οτι γενικα κανει κακο στην ψυχολογια (εγω δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο)...Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις για ενα διαστημα, ισως και να σε βοηθησει...
Keep it real...

Re: Λεκιθινη? 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1088

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστω Marinaki απο 16 χρονων παιρνω αλλοτε λεκιθινη ή μαγια μπυρας ή σπιρουλινα (προσφατα) και ενιωθα-εβλεπα τη διαφορά στα μαλλια και στο δέρμα μου.
Ρωτησα μηπως δεν επιτρεπεται για καποιον λογο σε συνδιασμο με τη διαιτα.
Ολα καλά λοιπον.

Re: Λεκιθινη? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2240

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η λεκιθίνη δεσμεύει μέρος του λίπους που έχουμε καταναλώσει, κ όχι το αποθηκευμένο μας λίπος. Όλα καλά μέχρι εδώωωω.... Άρα, σε μία υποθερμιδική δίαιτα χαμηλών λιπαρών πολύ λογικό να βοηθάει.

Επαναφέρω το ερώτημα, εάν βοηθάει το ίδιο κ όσους ακολουθούν την Άτκινς, με δεδομένο ότι το λίπος που καταναλώνουμε δεν επιβαρύνει, αλλά αντίθετα βοηθάει ώστε να χάσουμε κ το αποθηκευμένο. Αν φάμε μπριζόλα με το λιπάκι της, κ πάρουμε μετά μια λεκιθίνη, βοηθάμε τον οργανισμό ή τον σαμπωτάρουμε την προσπάθεια να κάψει το λίπος του? Ε? Τι λέτε?

Re: Λεκιθινη? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2250

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Nanage θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Η λεκιθινη και ολα τα υπολοιπα σκευασματα που "δεσμευουν" το λιπος, ειναι σαμποταζ της ατκινς. Οπως ανεφερες, τα συστατικα τους δεσμευουν το λιπος απο τις τροφες που καταναλωνουμε. Δεν ειναι λιποδιαλυτικα για το λιπος που ηδη εχουμε. Ρωτησα τον φαρμακοποιο μου.
Επεισης συμφωνω και με το προηγουμενο ποστ σου, οτι οι πολυβιταμινες, ειναι καλες σε οποιον τις χρειαζεται. Ο καθε ενας μας απο εδω, αναφερεται στην προσωπικη του εμπειρια. Σε καμμια περιπτωση, δεν λεμε σε καποιον να παρει καποια συγκεκριμενη. Εμενα π.χ. μου τις προτεινε ο φαρμακοποιος μου, συμφωνα με την ηλικια μου και τον τροπο ζωης μου.
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.061 δευτερόλεπτα

Syndication