Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: θερμιδες και υδατανθρακες λιναροσπορου και ταχινι?

θερμιδες και υδατανθρακες λιναροσπορου και ταχινι? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #11049

• agapi
  • Το Άβαταρ του/της agapi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας παιδια....εχω ξεκινησει ατκινς εδω και δυο βδομαδες και εχω χασει ηδη 8 κιλα..το μονο προβλημα μου ειναι η τουαλετα...δυστυχως με ταλαιπωρει και προσπαθω με ταχινι και λιναροσπορο να επανερθω..μηπως ξερετε δυο κουταλιες της σουπας λιναροσπορο και δυο κουταλιες του γλυκου ταχινι ποσες θερμιδες και ποσους υδατανθρακες εχουν????
[url=http://lilyslim.com:ni4n2g9y]
[/url]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: θερμιδες και υδατανθρακες λιναροσπορου και ταχινι? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #11052

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Καλο σου μεσημερι, Agapi..κ Καλη χρονια..αρχισε ήδη απ τ αποτελεσματα που εχεις!! bravo avo
Λοιπον το ταχινι εχει Υδατ 1,9/100 κ 659 θερμιδες κ καθε κουταλια της σουπας ειναι περιπου 20-22 γρ αρα ο,38- 0,40 υδατ μκ 130-140 θερμιδες για καθε κουταλια.. κ ο λιναροσπορος που παιρνω εγω (Leinsaat -Bio king, με 0νικους υδατ) εχει 393 θερμιδες/100 κ η καθε κουταλια ειναι 10-12 γρ αρα 80-88 θερμιδες..
Μια αποτελεσματικη, για μενα,(κολπακι τουαλετας), ειναι ενα κουταλακι του γλυκου ελαιολαδο-ισως κ λιγο παραπανω- το πρωι νηστικη ή μαζι μ ενα βραστο αυγο (καλυτερα η δοκιμη να γινει οταν πρεπει νασαι σπιτι γιατι δεν ξερεις ποτε κ ποσο θα λειτουργησει -για να μην τρεχεις)..
Καλη συνεχεια σ ολους μας grouphug ouphug ..

Re: θερμιδες και υδατανθρακες λιναροσπορου και ταχινι? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #11053

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σου αγάπη και συγχαρητήρια για τα κιλά που έχασες σε χρόνο ρεκόρ μπορώ να πω. Αν παίρνεις το Μακεδονικό ταχίνι ξέρω οτι έχει ελάχιστους υδατάνθρακες (ακριβώς δε θυμάμαι γιατί μου έχει τελειώσει και δεν έχω το βάζο) αλλά αρκετές θερμίδες. Ο λιναρόσπορος είναι χαμηλής περιεκτικότητας τόσο σε υδατάνθρακες όσο και σε θερμίδες οπότε μπορείς να φας άφοβα. Υπάρχει και ειδική ανάρτηση για το λιναρόσπορο εδώ μέσα, ψάξε και θα τη βρεις. Δοκίμασε και τα φύλλα σένας πάντως, είναι αρκετά αποτελεσματικά για τη δυσκοιλιότητα. Στο φαρμακείο τα ζητάς και το πίνεις σαν τσάι. Αυτά, καλή συνέχεια... :)

Re: θερμιδες και υδατανθρακες λιναροσπορου και ταχινι? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #11055

• agapi
  • Το Άβαταρ του/της agapi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου..θα τα δοκιμασω ολα και βλεπουμε πως θα παει...να φανταστειτε δυο βδομαδες εχω παει 3 φορες τουαλετα μονο και αυτο με υποθετα και χαπακια...αντε να δουμε..καλη συνεχεια σε ολες μας...φιλια...
[url=http://lilyslim.com:ni4n2g9y]
[/url]
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα

Syndication