Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Nηστεία και Ατκινς

Απ: Nηστεία και Ατκινς 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16962

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Ρουλακι μου !!! Τι να πω!! Πως νιωθω που μου απαντησατε αμεσως!!! Σαν να μου κρατατε το χερι!!
Ρουλακι αγαπημενο ...που σε εχουν μαθει ολοι στο σπιτι με τα θαυματα σου και ζητανε τουρτα-ρουλακι!!
Εκανα το ταμα σε μια δυσκολη στιγμη του συντροφου μου ...τον αγαπω και τον λατρευω!! Νιωθω πως ειναι κομματι της αγαπης μου γιαυτον η νηστεια ...αλλα ...τρελαινομαι...δεν κοιμηθηκα χτες απο το εντερο ...στο γραφειο μια εβδ τρεχω συνεχεια στην τουαλλετα...τα ποδια μου ειναι σαν να ειμαι εγκυος απο το ουρικο οξυ ..και σημερα εκλαιγα ...εκλαιγα ..εκλαιγα...οταν ζυγιστηκα....ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΕΣ 40 ΗΜΕΡΕΣ!!!!
Νομιζω πως αν μπορουσα να μιλησω με καποιον οπως εσυ ..πνευματικο ..ανθρωπο σωστο του Θεου ...θα μου ελεγε να μην ειμαι σε αυτη την κατασταση !!
Νομιζω πως αν βαλω τα αυγουλακια και τον κιμα σογιας ..θα ειμαι παλι σε ατκινς ..χαρουμενη ...με την υγεια μου ..και δεν θα τρωω και κρεας ...καπου εκει οδηγουμε τοση ωρα σε σκεψεις ...και η παρεα σας ...μου δινει δυναμη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Nηστεία και Ατκινς 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16963

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις και πολλές επιλογές. Αν δεν μπορείς να κάνεις την ατκινς, περιόρισε τουλάχιστον τη ζάχαρη και το αλεύρι : τρώγε όσπρια , μακαρόνια, πατάτες , φρούτα και λαχανικα και ξηρούς καρπούς και αν προσέχεις λίγο και τις θερμίδες , νομίζω πως θα καταφέρεις μέχρι το πασχα να χάσεις 2-3 κιλα.

Απ: Nηστεία και Ατκινς 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16964

• evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστω σοκολατενια μου ....δυναμηηηη δυναμη που περνω απο τις απαντησεις ...δε μπορω να το περιγραψω....

Απ: Nηστεία και Ατκινς 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16966

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
evita μου να σου πω κι εγω την γνωμη μου αφου στενοχωριεσαι τοσο πολυ....απο τη στιγμη που ειναι τοσο σημαντικο για σενα το ταμα σου κανε κατι αλλο που πιστευω θα ευχαριστησει και τον καλο θεουλη παραπανω απο τη νηστεια..βοηθησε καποιον που εχει αναγκη παρε για παραδειγμα λιγα τροφιμα και δωστα σε μια οικογενεια που τα χρειαζεται αν δεν ξερεις καποιον ρωτα τον πατερ της ενοριας σου σιγουρα θα ξερει! και θα νιωσεις οτι εκανες κατι πολυ χρησιμο και δε θα νιωθεις τυψεις..η νηστεια ειναι μια προσωπικη θυσια και αν μια φορα δε μπορεις να την κανεις δε σημαινει οτι εισαι κακος ανθρωπος η οτι θα τιμωρηθεις..αλλωστε νηστευουμε σωστα οταν το κανουμε χωρις δευτερες σκεψεις...εσυ τωρα στενοχωριεσαι αρα εχεις ενδοιασμους...νηστεψε τα χριστουγεννα 40 μερες που τρωγεται και ψαρι και δε θα χεις προβλημα. θα χεις χασει και ολα τα κιλα σου μεχρι τοτε και δε θα σε ταλαιπωρουν προβληματα οπως το ουρικο πχ....κανε οτι νιωθεις καλυτερο για σενα....φιλικα δημητρα.

Απ: Nηστεία και Ατκινς 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16967

• FANIZA71
  • Το Άβαταρ του/της FANIZA71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Επιδη πιστευω και εγω πολυ αλλα δεν νηστευω ποτε γιατι μονιμος περνω φαρμακα και η φυσικη μου κατασταση δεν το επιτρεπει θα σου πω το εξης.Το ταμα ειναι κατι που μας βοηθαει να νοιωθουμε οτι ευχαριστουμε για την βοηθεια που μας δινετε, με αυτο το σκεπτικο οταν μας πιεζει χανει την ουσια του.Ο Θεος ξερει ο καθενας τι εχει μεσα του και συγουρα σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελε να μας τυρανησει οποτε εγω θα πηγαινα στην εκκλησια θα εκανα μια προσευχη θα εξηγουσα τι μου συμβαινει και θα σταματουσα το ταμα γι φετος θεωρω οτι δεν ειναι κακο.Οταν δωσεις μια υποσχεση σε καποιον και δεν μπορεις να την κρατησεις δεν του δινεις αξηγησεις και εκεινος το καταλαβαινει? ποσο μαλων ο θεος.Η κορη μου ειναι ενα αποκτημα απο θαυμα σε ενα μηνα που οι εξετασεις εδειχναν οτι δεν θα κανω παιδι. Τοτε ηρθε η γοργοεπικοο στην εκκλησια μας και πηγα, εκεινη την ημερα εμεινα εγκυος! Κανεις δεν το πιστευε. Εκανα ταμα να παω στο ναο της και ομως 9 χρονια κατι γινετε και δεν παω ειναι και κοντα μου!!! Παντα ομως την σκεφτομε και μπορει οχι συντομα θα παω ειναι αμαρτια που δεν το εχω κανει ακομα? σκεψου οτι κανουμε οτι μπορουμε το να μην κανουμε ουτε προσπαθια θα ηταν το κακο> Δες την υγεια σου και αποφασησε και ο Θεος θα ηθελε να προστατευσεις τον εατο σου ειμαι σιγουρη!!!

Απ: Nηστεία και Ατκινς 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16968

• evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ειμαι ηδη καλυτερα ..ψυχολογικα!! ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
Σας ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!
Δημητρα και εσενα!!!
Προσπαθω παρα πολυ ..μα παρα πολυ να κανω οτι καλο μπορω για τους συνανθρωπους μου ..να ειμαι απλα καλος και ταπεινος ανθρωπος ..να αγαπω να δινω ...
Ξερω πως η νηστεια δεν ειναι να εισαι σωστος ανθρωπος ...ποσους ξερω που κανουν νηστεια και καταπατουν τον συνανθρωπους τους ...βγαζουν ασχημη ψυχη και λογια ....
Απλα η νηστεια ξεκινησε ως ταμα για τον συντροφο μου σε δυσκολη στιγμη του .
Απο την ωρα που μιλησα εδω στο φορουμ μαζι σας ..εχω ηρεμησει τοσο που να το εξομολογηθω δεν το περιμενα ....
Ανοιξε το μυαλο μου..
Σκεφτηκα να βαλω αυγουλακι που μας το προσφερει η κοτουλινα και πολυ κιμα σογιας και κεμπαμπ σογιας ..και εχω φτιαξει ενα προγραμμα διατροδης που ειναι και ατκινς και νηστισιμο εκτος του αυγου !!
Νομιζω πως θα χασω και κιλα ..
Εχω βρει μεσα σε λιγη ωρα τοσες λυσεις και εχω ηρεμησει τοσο ..που θα βγω απο την νηστεια με μειον κιλα....!!!
1000000000000000000000 ευχαριστω!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα

Syndication