Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Canderel

Re: CANDEREL 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2256

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Θα με τρελάνετε βρε σείς!Δεν μπορούσα κιόλας να σας απαντήσω και έσκαγα!
Πόση φρουκτόζη να έχει και γιατί να μας νοιάζει που έχει ,όταν οι υδατάνθρακες είναι λιγότεροι απο 1 στα 100γρ.;:!: Το υγρό νατρίν είναι το πιό βολικό και εύκολο στη χρήση!Διαβάζω πόσο βάζει ο φίλος μας στο φραπέ και τρελάθηκα!!!!!!!!!Εγώ παιδιά το βρίσκω πάααρα πολύ γλυκό και βάζω πολύ λίγο.Οταν με πιάνουν οι μεγάλες γουρουνιές μου φτιάχω μια σαντιγύ με μορφατ(αυτό στο κουτί) που το χτυπάω στο μίξερ με λίγο νατρίν και ένα ασπράδι αυγού.Αν το χτυπήσεις5με 7 λεπτά γίνεται μούρλια.Αν έχεις κέφια μπορείς να του προσθέσεις καθαρισμένα αμυγδαλάκια και να γουρουνιάσεις αναλόγως με σχετική ασφάλεια αφού όλη αυτή η αμαρτία δεν γίνεται να καταναλωθεί σε μια μέρα και έχει συνολικά 5 μόνο υδατάνθρακες (χωρίς αμυγδαλάκια). :D oops: :oops:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Canderel 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2283

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Ναι αλλά από τη στιγμή που απαγορεύονται τα φρούτα στην πρώτη φάση που έχουν φρουκτόζη ,θα απαγορεύεται και ό,τι άλλο την περιέχει...Δεν ξέρω πόση ποσότητα έχει.....
Τί να σου πω?
Θα είναι καλή λύση αλλά αν επιβραδύνει την απώλεια κιλών δεν έιναι καλύτερα να συμβιβαστείς με άλλα υποκατάστατα...?
Εγώ έχω δοκιμάσει πολλές....Και έχω απορίες σε πολλές...
Αυτές με την ασπαρτάμη τις αποκλείουμε...Οι cologran του Lidl ,καλές χρυσές αλλά τις τρώω και σκέτες!!! Πολύ ομως! Και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό!!Μήπως γνωρίζει κανείς να με βγάλει από το βασανιστήριο?? :roll: :lol: :lol:
Τώρα,εδώ στο σπίτι έχω από το Μαρινόπουλο την "1"..Και είναι πολύ καλή σα γεύση! Αλλά δε μπορώ να υπολογίσω θερμίδες στο ένα κουταλάκι του γλυκού..
Βάζω χονδρικά 0.5-0.7 ..... :?: :?: :?: :?:
Συλλήβδην( :!: :!: :wink: ) Cologran το βάζο έχει ασπαρτάμη !Και τα αντίστοιχα δισκία δεν έχουν!!Θα μας τρελάνουν αυτοί οι Γερμανοί!! :D D D
Αναμένω νέα σας!!
:mrgreen: :mrgreen:
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: Canderel 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2414

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να ρωτήσω και γώ κάτι γιατί έχω διχαστεί? Τελικά η natreen εξηγείται γιατί η σκόνη έχει γύρω στους 95 υδατ ανα 100γρ. ενώ το υγρό natreen έχει <1 υδατ. ανά 100 γρ.?
Δηλαδή τί αλλάζει? Επειδή το ένα είναι στέρεο, έχει περισσότερους υδατάνθρακές? Και επίσης,για τα συστατικά και το θέμα της φρουκτόζης πιστεύω δε θα έχει πολλή.Γιατί φρουκτόζη=υδατάνθρακας οπότε θα είχε και υδατάνθρακες.Αλλά δεν έχει.Άσε που δεν την αναγράφει σαν πρώτο συστατικό,και ότι είναι πρώτο είναι σε μεγαλύτερη ποσότητα,ότι είναι τελευταίο λιγότερη.
Τέλος να δηλώσω οτι σε όλες τις Low-carb συνταγές στο ίντερνετ για γλυκά που έχω βρεί δε λένε ζαχαρίνη αλλά SPLENDA και είναι πολύ διαδεδομένη στις ΗΠΑ,άρα υποθέτω και η καλύτερη.Είναι από μαλτιτόλη ΜΟΝΟ(όπως απαιτεί ο Ατκινς).Αλλά και αυτή 97υδατ/100γρ.
Εγώ τη βρίσκω στον Θανόπουλο που φέρνει αμερικάνικα προιόντα.
Για natreen δηλαδή μπορώ να πιώ όλο το μπουκαλάκι και να έχω πάρει μόνο 1 υδατ??
γίνεται αυτό? Θα στείλω mail στην εταιρία. Τώρα κιόλας!!

Re: Canderel 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2415

• marinaki
  • Το Άβαταρ του/της marinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ο Θανοπουλος που φερνει αμερικανικα προιοντα ποιος ειναι?
Keep it real...

Re: Canderel 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2418

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Αν καταναλώνεις 8 λίτρα κόκα κόλα την ημέρα για όλη σου τη ζωή, τότε έχεις πρόβλημα.

Όταν το έγραψε ο Άτκινς αυτό η ασπαρτάμη δεν είχε πάρει έγκριση του fda. Τώρα πλέον είναι εγκεκριμένο προϊόν. Ενοείται ότι όπως όλα το καταναλώνεις με μέτρο...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Canderel 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2420

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ο Θανόπουλος υπάρχει δυστυχώς μόνο Κηφισιά μεριά. Άμα είσαι κατά δώ,πέτυχες διάνα,αλλιώς...κάνε μου παραγγελία να σου τα φέρω αυτοπροσώπως! χεχε! (μόλις τελειώσω την εξεταστική όμως)
Μπήκα στο site της natreen πάντως και το αγγλικό δε λετουργεί, ενώ το αυθεντικό είναι στα γερμανικά και....δε ξέρω γερμανικά. (χμρφ!! Επίτηδες το κάνανε :x )
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα

Syndication