Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ - ΑΠΟΡΙΑ

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ - ΑΠΟΡΙΑ 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1838

• foreigner
  • Το Άβαταρ του/της foreigner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημερα, ειμαι καινουργια στην παρεα και θα ηθελα να με διαφωτισετε σχετικα με την διαιτα Atkins. Ειμαι σε κατασταση απελπισιας λογω βαρους, καθοτι μια ζωη εχω φοβερες αυξομιωσεις. Πλεον, εχω κουραστει & δεν με ενδιαφερει να ακολουθησω μια κλασικη διαιτα, οποτε μαλλον αναζηταω κατι ριζοσπαστικο με αμεσα αποτελεσματα. Εχω διαβασει καποια πραγματα που εχετε δημοσιευσει στο forum, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως περιπου θα ειναι το καθημερινο προγραμμα της διαιτας. Επισης, ο καφες επιτρεπετε σε απεριοριστες ποσοτητες? Η τσιχλα χωρις ζαχαρη?Μηπως υπαρχει καπου ενα ενδεικτικο προγραμμα της πρωτης φασης? Υπαρχουν καποια Links που εχετε δημοσιευσει σχετικα με τις τροφες, αλλα δεν λειτουργουν. Μηπως μπορειτε να μου πειτε που θα μπορεσω να βρω κι αλλες πληροφοριες σχετικα με τις τροφες & υδατανθρακες?

ευχαριστω εκ των προτερων
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ - ΑΠΟΡΙΑ 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2025

• Linet
  • Το Άβαταρ του/της Linet
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλησπέρα foreigner , σε γενικές γραμμές τρώς κρεάς - τυρί - αυγά απεριόριστα , προσέχεις την ποσότητα των λαχανικών και ξεχνάς ζάχαρη - φρούτα - ζυμαρικά και ψωμί.
Πάντως αν το ψάξεις λίγο , η Marina αναφέρει αναλυτικά το τι πρέπει να τρώμε και το τι όχι ... <!-- l <a class="postlink-local" href="www.lowcarblife.org/viewtopic.php?f=19&t=32">viewtopic.php?f=19&t=32<!-- l
Καλή αρχή :)

Re: ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ - ΑΠΟΡΙΑ 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2039

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
εχει δικιο η linet ψαχουλεψε λιγακι κ θα τα βρεις ολα!!! εγω να φανταστεις τωρα κ τοσους μηνες εκανα τη διατροφη μονο απο το site τα γραφει ολα κ καλυτερα απο οτι το βιβλιο! το βιβλιο το πηρα τωρα 1 μηνα απλα κ μονο για να δω το θεμα λιγο πιο επιστημονικα! αυτο που εκανα εγω ηταν να αφιερωσω μια μερα στο site κ να κατσω να τα διαβασω ολα κ να βγαλω φωτοτυπιες τα περισσοτερα ωστε οταν χρειαστω κατι οποιαδηποτε στιγμη της μερας να μην τρεχω να αοιγω υπολογιστες, επισης αυτο με βοηθησε να τα μελετησω ξανα κ ξανα κ να μου λυθουν οι αποριες καθως κ να τα αποστηθησω καλυτερα! εχει κ καταλογο τροφιμων ο οποιος καλο ειναι οπωσδηποτε να τον εχεις φωτο γιατι θα σου χρειαζεται συχνα εως οτου αρχιζεις να τα θυμασαι. μην αγχωνεσαι ολοι μας σχεδων ειχαμε κανει απειρες διαιτες κ ειχαμε αλλαξει τα φωτα στον μεταβολιμο μας μεχρι που βρηκαμε την atkins! θα δεις θα τα βολεψεις μια χαρα κ ολα θα τα καταφερεις αρκει να το παρεις λιγο σοβαρα κ να του δωσεις το χρονο του! θα εχεις συμαχο απολυτο το γεγονος οτι δε θα πεινας κ αυτο θα σε κανει να συνεχιζεις! αντε καλη αρχη κ γραφε μας οτιδηποτε σε απασχολει! οπως βλεπεις ειμαστε μια μεγαλη αλλα κ δεμενη παρεα κ ολοι βοηθεμς ο ενας τον αλλο!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.058 δευτερόλεπτα

Syndication