Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Η τουαλέτα ...καίει!!!

Η τουαλέτα ...καίει!!! 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1866

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας. Είμαι νέο μέλος και πάντα διάβαζα φορουμς αλλά πρώτη φορά τόλμαω να γράψω και μάλιστα για κάτι αρκετά προσωπικό. Είμαι 3η μέρα στην Ατκινς. Μονο αυγα, λουκάνικα, jamon με παρμεζάνα και τσαγακια, και ενω πάντα ήμουν ολίγον τι...δυσκοίλια...εχθές δούλεψε το σύστημα καλά.Και σήμερα πάλι και με το παραπάνω. Το πρόβλημα είναι οτι ΕΚΑΙΓΕ!
Εσείς μιλάτε για συμπτώματα δυσκοιλιότητας και το είχα χωνέψει οτι θα ξεχάσω το σπορ αλλά...μου ήρθαν ανάποδα(οχι δοιαρρ..)!! Διάβασα για οξύτητα στα ούρα αλλά εγώ είχα "αλλού". "Πήρε φωτιά ο κ_λος μας" που λένε. Και ρωτάω γιατί τρόμαξα λίγο...(ΠΟΛΥ για την αλήθεια).Άμα καίει τόσο στην έξοδο,τί γίνεται μέσα που είναι και σε αναμονή? Θα μου κάψει το 7μετρο εντεράκι μου?
Είχα πάντα πρόβλημα με τους υδατάνθρακες γιατί μου προκαλούσαν φούσκωμα και πονόκοιλο (έντονο!!). Τώρα τι έγινε? Το έχει πάθει κανείς αυτό/παρόμοιο? .[/color]..ή είμαι ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΌ ανάποδη??!!@%^&*ΥΓ: γενικά είχα πάντα ευαισθησία στη κοιλιά
Περιμένω απάντηση,αλλιώς θα βάλω τάπα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Η τουαλέτα ...καίει!!! 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1867

• yiannis
  • Το Άβαταρ του/της yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κατ' αρχάς καλοσώρισες στην νέα παρέα διατροφής.
Παίρνω το θάρρος να απαντήσω στο ειδικό πρόβλημά σου με μία γενική αρχή η οποία ισχύει για παρόμοια προβλήματα.

Πρέπει να περάσει μία περίοδος χρονική για να μπορέσει κάποιος να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Στη δικιά σου περίπτωση θα το προσδιόριζα μεταξύ 3-6 εβδομάδων. Περίπου τόσο χρειάζεται ένας οργανισμός για να αλλάξει τις συνήθειές του και να μεταβεί στη νέα κατάσταση των χαμηλών υ/α.

Μπορεί η αντίδραση αυτή του οργανισμού να σημαίνει απλά "προσπαθώ να προσαρμοστώ στην αλλαγή και στα νέα δεδομένα" και τίποτα παραπάνω. Ασε το χρόνο να περάσει και παρατήρησε πως μεταβάλλεται η "κατάστασή" σου.
Όσο πιο "χωμένη" στους υδατάνθρακες ήσουν στην "προ Ατκινς" ζωή σου τόσο πιο έντονη μπορεί να είναι η αντίδρασή σου κατά την προσαρμογή στην low carb ζωή σου.
Ευχομαι να είναι όπως τα λέω και να μην συμβαίνει τίποτα σοβαρό.
Καλή συνέχεια.

Re: Η τουαλέτα ...καίει!!! 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1881

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Α! Πολύ χαίρομαι για την άμεση απάντηση!! Καλά έκανες και πήρες τη πρωτοβουλία να μ απαντήσεις :D
Η αλήθεια είναι οτι τρεφόμουν ΜΟΝΟ με υ/α και γλυκα (δε τα απαριθμώ γιατί φοβάμαι μή παρασύρω κανέναν...ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙΙΙ ΕΤΡΩΓΑ,οι φούρνοι μου δίνουν ποσοστά!!!) γλυκά και ψωμοειδή ΜΟΝΟ! και γώ αυτό πιστεύω οτι είναι.Απλά αντιδρά γιατί είχε συνηθίσει αλλιώς το σωματάκι μου.

Άσχετο...το οτι έφαγα 100γρ άγλυκη σαντιγή είναι πολύ κακό? Γιατί γενικά εδώ μέσα ενώ όλοι ψάχνουν κάτι για γλυκό,δεν αναφέρονται πουθενά στην άγλυκη σαντιγή που είναι τέλεια(κ με ασπαρτάμη) και επιτρέψιμη!... υπάρχει και το πικρό κακάο...

επίσης σήμερα έφαγα 3 μπουκιές μπεσαμέλ γιατί σκέφτηκα> τι να έχει μέσα? γάλα και αυγά! μετά όμως είδα τη συνταγή :( Πρέπει να περιμένω άλλες 3 μέρες για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού μου? ή δεν ήταν τρομερό? (επισης τρώω μεγάααααλες ποσότητες και πολύ λίπος και θερμίδες,,,το παρακάνω?)

ευχαριστώ πολύ πολύ τριλα ριλα λαααα!!!

Re: Η τουαλέτα ...καίει!!! 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1882

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σου mou!!!
για τα 100 γρ σαντιγυ μην πολυσκας γιατι εχει στην ουσια τους υδατ. της κρεμας. οσο για τις τρεις κουταλιες μπεσαμελ, σκεψου πως για ενα ταψι μουσακα, χρησιμοποιουνται περιπου 6 κουταλιες της σουπας αλευρι, αρα μιλαμε για πταισματακι και δεν νομιζω πως ειναι ικανο να σε παει τρεις μερες πισω. ουτως η αλλως τωρα ξεκινησες. τωρα οσον αφορα τις ποσοτητες και τις θερμιδες, κατα τη γνωμη μου καλα κανεις και κρατας ψηλα τον αριθμο γιατι ετσι δεν θα μπλοκαρεις τον μεταβολισμο σου. μπορει να μην χασεις τα τρελα κιλα τον πρωτο καιρο, ομως θα σε βοηθησει μακροπροθεσμα να συνεχισεις να χανεις χωρις να κολλας. γενικα απο οτι εχω καταλαβει τα κιλα χανονται τρωγωντας κι οχι πεινωντας. το λιπος, απο την αλλη, θα σε βοηθησει να ελεγξεις τις κρισεις λιγουρας και θα συντελεσει στο καψιμο του δικου σου λιπους, οσο τρελο κι αν ακουγεται αυτο. γενικα σε βλεπω πολυ θετικο ανθρωπο με τρομερη ενεργεια. κρατησε το αυτο και μην επιτρεψεις την προσπαθεια που κανεις να σε αγχωσει και να σε αλλαξει. τα κιλα θα χαθουν θελουν δε θελουν. το φορουμ απεκτησε νομιζω την δευτερη "ευθυμια" του!!! καλως ηρθες και παλι.

Re: Η τουαλέτα ...καίει!!! 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1888

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
mou, γεια σου και απο μενα, και καλως ορισες στη παρεα μας. Επειδη εχω και εγω προβλημα με τα κοιλιακα μου, συνδρομο ευερεθιστου εντερου, ενας απο τους λογους που συνεχισα την ατκινς, ειναι οτι δεν με εχει ενοχλησει καθολου το εντερο μου. Καταλαβα οτι αυτο που με πειραζε, ηταν οι υ/ς.
Οσο για το ....καψιμο, αποφυγε τα λουκανικα και οτι εχει μπαχαρικουλια. Ολα αυτα ευθυνονται για πονο, φουσκωμα και.....καψιμο. Επισης, αποφυγε ο,τι ειναι καφτερο.
love your self

Re: Η τουαλέτα ...καίει!!! 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1916

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αχ!! Σας αγαπώ πολύ πολύ!! Τς....Μόλις έγραψα κι άλλα πόστ (ντρέπομαι λίγο μη γίνω φορτική αλλά τώρα που πήρα φόρα, θα με ανεχτείτε! χαχα!το βρήκατε το μπελά σας), και τώρα είδα την απάντηση.
Μαμαμαρία, τί αισιοδοξία! τι θετικότητα! τι άνεση! τι χάρη! τι σαπορτ υπέροχο!! με ανέβασες! με εξύψωσες! με...με....με ΕΝΘΑΡΥΝΕΣ!! τελος.- αυτο χρειαζόμουν
Επίσης ναι είμαι μες στη καλή χαρά συνέχεια αλλά δε περίμενα να φανεί αμέσως.ΘΑΝΚ ΓΙΟΥ ΜΙΣ...μόλις αποκτήσατε και μια φαν. Πολύ χαίρομαι με την καθυσυχαστική απάντηση,,,,καθησυχάστηκα ένα πράγμα και ήρθα κι ίσιωσα! ευχαριστώΩΩ και σου στέλνω μιά διαδυκτιακή αγκαλιά με μπόλικη σαντιγύ (άγλυκη πάντα)!!

Ρουλάκι λυπάμαι για τους πονόκοιλους γιατί σε καταλαβαίνω...δε ξέρω πώς έκανες τη διαπίστωση του ευεραίσθητου εντέρου, έχω και γώ υποψίες αλλά κωλονοσκοπήσεις και σωλήνες μέσα μου δεν επιχειρώ για εξετάσεις,φοβάμαι :?
επίσης λατρεύω τα καφτερά αλλά θα το δοκιμάσω γιατί έχει λογική.Ευχαριστώ καλούλα, Για την ώρα με χτύπησε η δυσκοιλιότητα κι έτσι θ'αργήσω να μάθω . ΜΟΥΑ!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα

Syndication