Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΑΤΚΙΝΣ

ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΑΤΚΙΝΣ 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1956

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σου Αννα,
αν και δεν έχω μπει στην εμμηνόπαυση, ανήκω στο target group που αναφέρεις. Κάνω διατροφή χαμηλων υ/α αρκετά χρόνια τώρα με διαλείμματα στις εγκυμοσύνες-θηλασμούς. Αλλαξα τρόπο διατροφής όχι για να αδυνατίσω αλλά γιατί διαβάζοντας και ψάχνοντας κατάλαβα ότι η λεγόμενη από όλους "υγιεινή διατροφή" δεν είναι και τόσο υγιεινή. Στα διάφορα βιβλία, άρθρα, sites που έχω διαβάσει αναφέρεται ότι η Atkins έχει ευεργετική επιδραση στα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.
Δεν προλαβαίνω να βρω link τώρα, θα κυττάξω στη πρώτη ευκαιρία.
Εχεις κάποια συμπτώματα? Γράψε μας περισσότερα, το θέμα μας αγγίζει όλες (αργά ή γρήγορα) :P
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΑΤΚΙΝΣ 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1977

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αννα μου γεια σου κι απο μενα, και καλως ηρθες στη παρεα μας. Για το θεμα το ηλικιακο που εθεσες, θα σου πω οτι εγω ειμαι 41 χρονων και περυσι πηγα και πηρα το ecdl advansed. Φαντασου μια αιθουσα, που ακομη και ο καθηγητης, ειναι μικροτερος απο σενα. :lol: :lol: Ητανε ολα τους παιδια μου, που λενε.
Οσο για το θεμα της εμμηνοπαυσης, ειναι οντως ενα θεμα που μας απασχολει ολες. Οπως μου ειπε η γυναικολογος μου, μετα τα 35, μπαινουμε ολες σε μια προ-εμμηνοπαυσιακη φαση. Γι αυτο και λιγο πολυ παρατηρουμε μικρες, ή μεγαλες διαφορες στην περιοδο μας. Ειναι αξιοσημειωτο δε, οτι οι εγκυμοσυνες , μετα τα 40, ειναι διδυμες ή και τριδυμες κυησεις. Οι τρελλες ορμονες, κατεβαζουν δυο ή και τρια ωαρια μαζι σε καθε κυκλο. Καποιες φορες, ισως και κανενα. Αν καποιες απο σας βλεπετε τον ενα μηνα υπερβολικα πολυ αιμα, και τον αλλο, ελαχιστο, μην τρομαξετε. Ειναι οι χαζοορμονες μας. Στο θεμα της ατκινς τωρα, ναι! Ειναι η ιδανικη και γι αυτες τις ηλικιες. Και μιλω απο προσωπικη πειρα. Σε διαιτα με διαιτολογο, διαρκειας 5 μηνων, με στερησεις και σπασιμο νευρων, εχασα μολις 5 κιλα! :evil: Οταν τη σταματησα, σε 2 μηνες, εβαλα τα 3.
Με την ατκινς, εχασα σε 3 μηνες 6 κιλα, χωρις στερηση και χωρις νευρα. Βεβαια, απιστευτο ρολο παιζει και η ψυχολογικη υποστηριξη απο το φορουμ.
Α! και να μη το ξεχασω! Δεν ειναι μονο τα 6 κιλα, αλλα οι πολλοι ποντοι μειον, που κανουν τη διαφορα!!
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.151 δευτερόλεπτα

Syndication