Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Νεος στην Atkins

Νεος στην Atkins 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2175

• world
  • Το Άβαταρ του/της world
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πολυ καλη δουλεια στο συγκεκριμενο forum! Μπραβο σε οσους συμμετεχουν.

Προσωπικα ξεκινησα την Atkins για αποτοξινωση απο ζαχαρη και υδατανδρακες, τελειως πειραματικα για 15 μερες και χωρις να εχω προβλημα βαρους.

Σε 12 μερες εχασα 4 κιλα!

Σημειωνω οτι αυτες τις 12 μερες με εντυπωσιασε το γεγονος οτι μετα απο τα γευματα μου νιωθω super ελαφρυς, χωρις φουσκωματακια, που περιοδικα ειχα καποιες φορες, οπου ετρωγα τα παντα. Οι υδατανδρακες λοιπον φταινε αποκλειστικα, οπως διαπιστωσα για το γεγονος οτι βαραινουμε μετα το φαγητο.

Επειδη θελω να συνεχισω τον τροπο αυτο διατροφης αλλα να μεινω στα κιλα μου (δεν θελω να χασω αλλο), προσθετοντας σταδιακα καλους υδατανδρακες, θελω να ρωτησω ποιοι ειναι αυτοι?

Ειναι καλυτερα ας πουμε να βαλω μακαρονια ή ρυζι ολικης 1 φορα την εβδομαδα, ή πιο πολλα φρουτα και σαλατες ή καποια συγκεριμενα οσπρια? Ακομα δεν ειμαι σιγουρος πως να ρυθμισω το διαιτολογιο μου...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Νεος στην Atkins 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2177

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
γεια σου world! το καλυτερο ειναι να συνεχισεις σταθερα στα ηδη μαθημενα του οργανισμου σου κ σιγα σιγα να αυξανεις. δλδ. αυξησε τις σαλατες, που ειναι κ η καλυτερη πηγη υδατανθρακων9εφοσον δεν θεσ να χασεις κιλα δεν σε πειραζει η ποσοτητα του φαγητου που εχεις κ μεγαλυτερο περιθωριο κιολας με τη συγκεκριμενη διατροφη), κατοπιν αρχισε να προσθετεις φρουτακια διαφορα απο μικρες ποσοτητε καθε εβδομαδα-πχ 15 κερασια, 1,5 μηλο παραπανο κτλ. αν δεις οι οκ με αυτα τις πρωτες 2 εβδομαδες, τοτε συνεχισε στα οσπρια με μκρες ποσοτητες στο πιατακι του φρουτουπχ, ανα βδομαδα κι αυτο ωστε να μην ερθει αποτομο στον οργανισμο σου. ασε κατα τη γνωμη μου τα μακαρονια, παταες κ ρυζια για το τελος κ καλυτερα αρχισε να αυξανεις πρωτα πραγματα που εχουν κ κατι περισσοτερο να προσφερουν στον οργανισμο απο οτι α σου προσφερε μια μακαοναδα..... σιγα σιγα κ θυμισου την ημερα πχ που το μενου εχει οσπρια το μεσημερι, καλο θα ειναι να του προσθεσεις λιγη πρωτεινη μαζι, πχ ενα αυγο βραστο η λιγο ψαρακι η φετα κτλ επειδη ετσι δεν αποροφουνται αποτομα οι υδατανθρακες των οσπριων κ μενει σταθερη η ινσουλινη στο αιμα πραγμα το οποιο θελουμε να κρατησουμε κ οχι να εχουμε μια αποτομη αυξηση της που πιθανον να μας τα χαλασει ολα!!! αυτα! ελπιζω να βοηθησαλιγο ! :mrgreen:

Re: Νεος στην Atkins 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2181

• world
  • Το Άβαταρ του/της world
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Thanks Κατερινα

Βλεπω οτι μου παει καλα αυτος ο τροπος διατροφης (Atkins), οποτε θα διαμορφωσω το διαιτολογιο μου καπως ετσι οπως το περιγραφεις.

Τα αποτελεσματα σε εμενα τουλαχιστον ηταν θεαματικα και σημειωνω παλι οτι εκτος απο καποια κιλα, που χαθηκαν, νιωθω και πολυ καλυτερα γενικως.

Go Atkins! :P

Re: Νεος στην Atkins 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2201

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
γεια σου world και καλως ορισες στη παρεα μας. Αυτο που εκανε εμενα προσωπικα να πεσω με τα μουτρα στην ατκινς, περα απο την απωλεια κιλων, ειναι αυτο ακριβως που περιγραφεις. Το οτι νιωθω καλα. Χρονια ολοκληρα, παιδευομουν με τα φουσκωματα, και τους κολικους, και ετρωγα ελαχιστα να φανταστεις! Εδω και 4 μηνες περιπου που κανω την ατκινς, τρωω σαν ανθρωπος, χανω αργα και σταθερα, και δεν εχω πονεσει, καθολου!!!
Θα δεις, ποσο θα σε βοηθησει και σενα αυτη η διατροφη.
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.066 δευτερόλεπτα

Syndication