Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ερωτηση!!

ερωτηση!! 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2330

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
εχθες δοκιμασα να αυξησω τους υδατανθρακες κατα πολυ, δηλαδη να βγω μια μερα εκτος, κ να ξαναγυρησω σημερα στους 20 επειδη ειχα κολλησει αυτες τις μερες κ δεν κατεβαινε με τιποτα πιο κατω! γενικα δεν κατεβαινει παρακατω η ζυγαρι τον τελαιταιο καιρο. χανω 1 κιλο στις 2 εβδομαδες περιπου. καταλαβαινω οτι ειμαι σε σχετικα φυσιολογικο βαρος κ ο οργανισμος θεωρει οτι ειμαι οκ αλλα εγω θελω αλλα 5 κιλακια ακομα για να ειμα κι εγω ψυχολογικα οκ. ετσι εχθες βγηκα εκτος για να του δωσω ενα εθισμο να παρει παλι μπρος! εφαγα 2 μπιφτεκια τα οποια ειχαν ψωμι του τοστ μεσα -τωρα υποθετο ποσο ναχαν κ τα 2 αντε ναχαν 15 υδ. συνολικα κ εφαγα κ δυο καλιτσουνακια ηαρακλειωτικα που τα λεμε εμεις εδω τα οποια εχουν γλυκια ζυμη κ μυζυθρα μεσα! γραφω τις παρασπονδιες μου βασικα γιατι κατα τα αλλα δεν βγηκα εκτος στο υπολοιπο γευμα μου ημουν μετρημενη! δηλαδη υπολογιζω να πηρα γυρω στους 40-50 υδατ. αν τα λεω καλα! σηυμερα το πρωι λοιπον εκανα το τεστ ουρων βασικα απο περιεργια για να δω αν θα με εβγαζε οτι δεν ειμαι σε κετωση κ ως δια μεγαλης μου αποριας με εβγαζε να βρησκομαι σε κετωση!!! :? ?: μα αφου πηρα μπολικους υδατανθρακες :?: ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! MarinaΤΙς ΓΝΩΣΕΙς ΣΟΥ!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ερωτηση!! 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2332

• xrysa
  • Το Άβαταρ του/της xrysa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κατερινα καλημερα..
δυστυχως δεν ξερω να σου απαντησω ειμαι πολυ νεα και απειρη για να σου πω...θα σε βοηθησουν τα παιδια που ειναι πραγματικο στηριγμα.
Να σε ρωτησω κι εγω ηθελα κατι...ποια ειναι αυτα τα τεστ (στικ) για κετωση? πως τα ζητας? ποσο στοιχιζουν?

Re: ερωτηση!! 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2334

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Κατερίνα ισχύει ο κανόνας των 48 ωρών. Ο οργανισμός παράγει κετόνες περίπου κάθε 48 ώρες. Κατά συνέπεια κάνε το τέστ αύριο και λογικά θα έχεις βγει από την κέτωση. Αν δεν έχεις βγει θα πρέπει να το παρακάνεις λίγο παραπάνω.
Να σε προσέχεις, Marina

Re: ερωτηση!! 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2337

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ΘΑ το κανω να δω κι αυριο! δε μου φανηκε γιαλιγο παραπανω εμενα..... :twisted: για τι στικ τωρα xrysa το ζητας Ketostix σατ φαρμακεια. ορισμενα δεν το εχουν με αυτη την ονομασια κ εχουν το keto-diabur test 5000! το οποιο εινα το ιδιο ακριβως πραγμα. αυτο εχω εγω. μετραει τους κετονες κ την γλυκοζη. δεν ειναι ακριβο περιπου 20 ευρω κανει. το κανεις καθε 2 μερες παριπου οπως λεει κ Marina καθε 48 ωρες που εκλυονται οι κετωνες κ βλεπεις τι παιζει!! αν εισαι σε μεσαια κ μεγαλη κετωση τοτε πας καλα!!! αν εισαι σε μικρη κ ανυπαρκτη τοτε :x evil: υπαρχει προβληματακι πρεπει να φανεις λιγο πιο αυστηρουλα!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.069 δευτερόλεπτα

Syndication