εχθες δοκιμασα να αυξησω τους υδατανθρακες κατα πολυ, δηλαδη να βγω μια μερα εκτος, κ να ξαναγυρησω σημερα στους 20 επειδη ειχα κολλησει αυτες τις μερες κ δεν κατεβαινε με τιποτα πιο κατω! γενικα δεν κατεβαινει παρακατω η ζυγαρι τον τελαιταιο καιρο. χανω 1 κιλο στις 2 εβδομαδες περιπου. καταλαβαινω οτι ειμαι σε σχετικα φυσιολογικο βαρος κ ο οργανισμος θεωρει οτι ειμαι οκ αλλα εγω θελω αλλα 5 κιλακια ακομα για να ειμα κι εγω ψυχολογικα οκ. ετσι εχθες βγηκα εκτος για να του δωσω ενα εθισμο να παρει παλι μπρος! εφαγα 2 μπιφτεκια τα οποια ειχαν ψωμι του τοστ μεσα -τωρα υποθετο ποσο ναχαν κ τα 2 αντε ναχαν 15 υδ. συνολικα κ εφαγα κ δυο καλιτσουνακια ηαρακλειωτικα που τα λεμε εμεις εδω τα οποια εχουν γλυκια ζυμη κ μυζυθρα μεσα! γραφω τις παρασπονδιες μου βασικα γιατι κατα τα αλλα δεν βγηκα εκτος στο υπολοιπο γευμα μου ημουν μετρημενη! δηλαδη υπολογιζω να πηρα γυρω στους 40-50 υδατ. αν τα λεω καλα! σηυμερα το πρωι λοιπον εκανα το τεστ ουρων βασικα απο περιεργια για να δω αν θα με εβγαζε οτι δεν ειμαι σε κετωση κ ως δια μεγαλης μου αποριας με εβγαζε να βρησκομαι σε κετωση!!!

?: μα αφου πηρα μπολικους υδατανθρακες

: ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! MarinaΤΙς ΓΝΩΣΕΙς ΣΟΥ!!!