Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Με 20υδατ/μέρα χάνεις...για πάντα?

Με 20υδατ/μέρα χάνεις...για πάντα? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2440

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Νεμέρτης ρωτάω εσένα γιατί εσύ σίγουρα παίρνεις εδώ και 4 χρόνια ΜΟΝΟ 20υδατ. την ημέρα και δεν έχεις ξεφύγει,σιιιγουρα απ'αυτό. Αλλά ρωτάω και όποιον άλλον έπεσε πολύ στα κιλά του κι συνέχισε να λαμβάνει μέχρι 20 υδατάνθρακες την ημέρα...

Έστω οτι το ξεκινήσατε για απώλεια βάρους,και φτάσατε κάποια στιγμή στα επιθυμητά κιλά. Αλλά συνεχίσατε με 20υδατ/μέρα... Αδυνατίσατε κι άλλο?
Δηλαδή εσύ Marina...θεωρητικά αφού συνέχισες θα πρέπει να έχεις μείνει κόκκαλο(με τη καλή έννοια). ΆΑΑΜΑ θεωρήσουμε οτι χάνεις όσο μένεις στα 20γρ. υδατάνθρακες τη μέρα... τί ισχύει?

Ναι ξέρω πως όταν φτάσεις στο επιθυμητό βάρος μετά αυξάνεις υδατ. για να παραμείνεις σ'αυτό.Αλλά άμα δε το κάνεις? Θα χάνεις όσο παραμένεις στους 20 υδατ? Δηλαδή άμα κάποιος παίρνει μονο 20 υδατ. για 10 χρόνια θα γίνει ανορέξικ??? ή σταματάει ο οργανισμός από μόνος του να χάνει κιλά όταν αποφασίσει?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Με 20υδατ/μέρα χάνεις...για πάντα? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2444

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
να απαντησω εγω;
κοιτα... το ολο θεμα παντα ειναι στην τελικη το θερμιδικο ισοζυγιο. γι αυτο λεμε πως αν λαμβανεις καθημερινα 3.000 θερμιδες απο οπου κι αν προερχονται, στο τελος φυσικα...θα παχυνεις. ΟΜΩΣ... μ'αυτη τη διαιτα 1.δημιουργεις μεταβολικο πλεονεκτημα, δηλαδη ανεβαζεις τους ρυθμους του βασικου μεταβολισμου και 2. ο κορεσμος διαρκειας που προσφερει η καταναλωση λιπους, σε αποτρεπει απο κρισεις πολυφαγιας. ολα αυτα μαζι συμβαλλουν ωστε να μην υπερβαινεις το οριο θερμιδων που εχει αναγκη ο οργανισμος για να συντηρηθει και ταυτοχρονα να καις το αποθηκευμενο λιπος χωρις πεινα. οταν φτανει κανεις στο κανονικο του βαρος, εχει πλεον ηδη μαθει και το σωμα του να καιει αυτα που τρωει κι οχι παραπανω. γι αυτο αν θελησεις να χασεις κααατι παραπανω, θα πρεπει να πεινασεις! αυτο βεβαια ειναι λιγακι ρισκο γιατι αν στερηθεις ενεργεια για περισσοτερο απο μια βδομαδα με δεκα μερες το πολυ, η μεταβολικη μνημη θα θυμαται πλεον τις λιγοτερες θερμιδες. ειναι η λουμπα στην οποια πεφτουν αυτοι που κανουν υποθερμιδικες και μολις σταματαν παιρνουν τα κιλα εις διπλουν. ελπιζω να σε φωτισα...! :)

Re: Με 20υδατ/μέρα χάνεις...για πάντα? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2445

• mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
και να προσθεσω... αν σταματησεις τις ατασθαλιες και το παρεις σοβαρα -απο αποψη υδατανθρακων και οχι ποσοτητων- για κανα 2 βδομαδουλες, θα δεις πως οι λιγουρες θα εξαφανιστουν και δεν θα τρως απο ανια. θα χορταινεις με πιο νορμαλ μεριδες, επειδη θα σταματησει ο χορος της γλυκοζης και θα σου κοπει αισθητα η ορεξη. δωσε στον εαυτο σου λιγο χρονο να συνηθισει το ΠΩΣ και αυτος με τη σειρα του θα σου δειξει το ΠΟΣΟ...

Re: Με 20υδατ/μέρα χάνεις...για πάντα? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2453

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αχ! σούπερ ευχαριστώ!! οκ...το είχα πάρει λίγο λάθος το θέμα.Σε φάση φάε 5000 θερμίδες αλλά οχι από τα τάδε φαγητά. Δηλαδή έκοψα υδατάνθρακες αλλά ότι επιτρεπόταν τ κατανάλωνα σε ποσότητες και φούυυυλ θρεμίδες. Και έλεγα γιατί δε χάνω... έτρωγα πάρα πολλές θερμίδες απλά.ΟΚ τότε.Τώρα το'πιασα το νόημα... Και να φανταστείς είχα διαβάσει και το βιβλίο,αλλά είπε> Φάε "αυτά" ελεύθερα (άφθονες ποσότητες λίπη κτλ και φαντάστηκα οτι οι θερμίδες δε μετράνε καθόλου πια) και ΟΧΙ "αυτά" και έμεινα σ'αυτό.

Άρα σε κάποιο σημείο ο οργανισμός σταματάει αφού δε χρειάζεται να χάσει κι άλλο.Κατάλαβα.Άρα είναι σαν να σου λέει ο οργανισμός σου,πιο είναι το κατάλληλο βάρος για να'ναι υγιής.Τέλεια!

Μωρέ εγώ θέλω να σταματήσουν οι συμπτώματα υπογλυκαιμίας και υπερφαγίας ώστε να τρώω από πείνα και όχι από ανία.Να ελέγχω την όρεξη μου βρε παιδί μου... Και άμα το καταφέρω αυτό...η πείνα θα είνα παιχνιδάκι μετά. Σ'ευχαριστώ μαμά Μαρία. Διαδυκτιακή υπερμαμα :D

Re: Με 20υδατ/μέρα χάνεις...για πάντα? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2458

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Αυτά είναι. Αργείς -εσκεμμένα ομολογώ :wink: - να απαντήσεις και απαντάει κάποιος άλλος με την σωστή απάντηση! Αμ πως!

Η δική μου περίπτωση mou είναι λίγο πιο ειδική. Επειδή δεν πρέπει να φάω πάνω από 20 υδατάνθρακες, υπάρχουν αρκετές φορές που για να κόψω την λιγούρα έχω φάει μισό κιλό γκούντα στην καθισιά μου δηλαδή 380*5=1900 θερμίδες! Χωρίς να σου βάλω τα γεύματα της υπόλοιπης ημέρας. Κατά συνέπεια ακριβώς επειδή δεν προσέχω πάντα τις θερμίδες το βάρος μου μειώνεται με μικρότερους ρυθμούς. Άσε που πλέον έχω φτάσει και περίπου 5 κιλά -10 λέω εγώ- από το ιδανικό μου βάρος.

Για να σε βοηθήσω πάντως έχω χάσει περίπου 17 κιλά από τότε που ξεκίνησα την διατροφή. Τώρα για να βοηθήσω και τον μεταβολισμό μου και να αρχίσω να χτίζω επιτέλους και το κορμί έχω ξεκινήσει τρεξιματάκι κάθε βράδυ. Ομολογώ ότι τα αποτελέσματα είναι θεαματικά...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Με 20υδατ/μέρα χάνεις...για πάντα? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2464

• mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
και.. κορμι, ...και τα ...ψιψιψινια συνδεμενα, ποιος σε πιανει! :lol: :lol: :lol:
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα

Syndication