Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Τί παυσίπονο??? συμπτώματα,πονοκέφαλοι?

Τί παυσίπονο??? συμπτώματα,πονοκέφαλοι? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2506

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Θυμάμαι οτι κάπου είχα διαβάσει σε μία συζήτηση και συγγνώμη που το επαναφέρω αλλά δε τη βρίσκω.Έχω από εχθές έναν τρομερό πονοκέφαλο και δε μπορώ ούτε να κοιμηθώ ούτε να διαβάσω... Μπορεί κάποιος να μου πεί τι παίρνουμε? Γιατί εμένα μ'αρέσει το σιρόπι το Πονστάν το παιδικό αλλά πρέπει να'χει ζάχαρη(στο χάπι είμαι αλλεργική) ΝΤΕΠΟΝ αναβράζον? Ασπιρίνη??
Επίσης ξέρει κανείς για συμπτώματα πονοκεφάλων από την Άτκινς? Από τότε που τη έχω ξεκινήσει (ενώ δεν είχα ποτέ μου) έχω συνέχεια δυνατούς πονοκεφάλους,ασταμάτητους. (και νερό πίνω!και βιταμίνες παίρνω SOGLAR) ΄
Τί να κάνω? είμαι ήδη 18 ώρες με πονοκέφαλο και δε παίρνω σιρόπι μη χαλάσω τη διατροφή.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Τί παυσίπονο??? συμπτώματα,πονοκέφαλοι? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2507

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αν έχουν περάσει 5-10 μέρες που ξεκίνησες Atkins, οπότε ο πονοκέφαλος αποδίδεται στην προσαρμογή του οργανισμού, τότε ο πρώτος ύποπτος για τον πονοκέφαλο είναι η ασπαρτάμη.
Το νο.1 για τον πονοκέφαλο είναι το panadol extra, το οποίο περιέχει παρακεταμόλη και καφείνη - τώρα που το είπα, μήπως μείωσες/έκοψες τον καφέ???

Re: Τί παυσίπονο??? συμπτώματα,πονοκέφαλοι? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2508

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Καπου εχει παρει το αυτι μου, οτι μερικοι ανθρωποι βιωνουν πονοκεφαλους , οταν κανουν διαιτα. Αυτο ομως ειναι εντελως προσωρινο, και δεν ισχυει για ολους.
Οσο για το παυσιπονο, θα συμφωνησω με stef, το panadol ειναι απο τα καλυτερα, αν και θεωρω οτι το αναβραζον κανει πιο γρηγορη δουλεια και δεν επιβαρυνει το στομαχι.
love your self

Re: Τί παυσίπονο??? συμπτώματα,πονοκέφαλοι? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2509

• Φρίξος
  • Το Άβαταρ του/της Φρίξος
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να πας στο φαρμακείο και να ζητήσεις Advil.
Θα με θυμηθείς!

Re: Τί παυσίπονο??? συμπτώματα,πονοκέφαλοι? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2510

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σας ευχαριστώ όλους.είμαι κανένα 2βδόμαδο στην άτκινς άλλα όλο το χαλάω,οπότε θεωρητικά ξεκίνησα προχτες πάλι. 3η μέρα σήμερα σωστή Ατκινς.
ok. Αρχικά δε πίνω καθόλου καφέ. Ποτέ δεν έχω πιεί. (τους υ/α μείωσα.Οτι ενέργεια έπαιρνα από κει ήταν.Θα δοκιμάσω να πιω κανα τσαγάκι :? που ξέρεις?)
Επίσης δεν έχω φάει καθόλου ασπαρτάμη. Πρίν καμιά βδομάδα έτρωγα σουκραλόζη και αυτή την επιτρέπει ο Άτκινς,και μία βδομάδα τώρα την αποφεύγω. Επίσης ρωτάω για το DEPON γιατί είμαι μόνη σπίτι και φοβάμαι να δοκιμάσω καινούργια παυσίπονα μή μου κάνουν κανένα αλλεργικό σόκ (δε ξέρω σε ποιό συστατικό έχω ακριβώς την αλλεργία για να το κοιτάξω και να το αποφύγω). Αλλά το Depon έχει ζάχαρη ή κάτι τέτοιο και το αποφεύγουμε? Η ασπιρινη? ρωτάω γιατί αυτά τα δύο ξέρω σίγουρα οτι δε θα με εξολοθρεύσουν... :) )

και γώ από την απότομη αλλαγή υποψιάζομαι οτι είναι...Πάντως πρώτη φορά έχω πονοκεφάλους και σίγουρα έχει να κάνει με την Άτκινς.Μπορεί να είναι και στερητικά συμπτώματα,λόγω εθισμού που είχα (και έχω)
Οπότε περιμένω απάντηση...ντεπόν ή ασπιρίνη?

Re: Τί παυσίπονο??? συμπτώματα,πονοκέφαλοι? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2512

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Mou μήπως πρέπει να ξεκινήσεις τα ναρκωτικά;;;;;!!! μήπως πρέπει όλοι να ξεκινήσουμε τα ναρκωτικά; πόσους υ/α να έχουν αλήθεια; θα μας περνάνε όλα, θα ειμαστε χαρούμενοι, δεν θα σκεφτόμαστε παγωτα ούτε προφιτερόλ, θα έχουμε ενέργεια, χωρίς βιταμίνες, χωρίς καφέδες ! ! Θα ζούμε σε έναν κόσμο χωρίς φαΐ και θα γελάμε όλη την ώρα!! χαχαχα!

Λίγο χιούμορ, για να περάσει ο πονοκέφαλος!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication