Χρύσα αντί να απογοητεύεσαι κοίτα καλύτερα να ανακαλύψεις τί κάνεις λάθος!Κάτι που δεν το έχεις εντοπίσει σε πάει πίσω.Γράψε μια δυό μάρες ακριβώς τί τρώς για να δούμε πού ολισθαίνεις.Δεν υπάρχει καμια περίπτωση να παίρνεις βάρος άν ακολουθείς την άτκινς σωστά.Αντε να σου πω εγώ να μη χάνεις με τους ρυθμούς που ακούς απο μερικούς και σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι η φύση σε αδίκησε!(είδες προβολή προσωπικών συναισθημάτων η δικιά σου!

).Θα χάσεις οπωσδήποτε όμως!Προσπαθώ να σου πώ να μην τα παρατήσεις γιατί εγώ είναι η πρώτη φορά που μπορώ να τρώω φυσιολογικά ,να κάθομαι στο τραπέζι ,να βγαίνω έξω,χωρίς να είμαι η εξαίρεση ,χωρίς κάποιος να αντιλαμβάνεται ότι κάνω δίαιτα.Είναι σημαντικό να μη λοιμοκτονείς για να χάσεις κάποια κιλά τα οποία μόλις τρώς φυσιολογικά γυρνάνε με μαθηματική ακρίβια και αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο!Δε με νοιάζει στην τελική αν θα χάνω αργά ,το ζήτημα είναι ότι χάνω χωρίς να πεθαίνω στην πείνα!Νομίζω ότι θα ήταν άδικο για σένα να τα παρατήσεις χωρίς να ψάξεις πού είναι το λάθος που κάνεις γιατί εγώ σκέφτομαι συνέχεια πόσο πολύ και πόσο άδικα έχω ταλαιπωρηθεί τόσα χρόνια!