Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Χοντρό ή ψιλό?? :D

Χοντρό ή ψιλό?? :D 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2814

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Παιδιά ,είναι περίεργο το θέμα αλλά ειλικρινά χρήζει άμεσης επειγούσης βοηθείας...
Εδώ και πάρα πολλές μέρες με ενοχλεί η κοιλιά μου.....
Όποτε πηγαίνω-με τα συγχωρήσεως- τουαλέτα να κάνω πιπί μου έχω παρελκόμενα....Παρελκόμενα είδους ευκοίλιας που λέμε.... :? ?
Είναι πολλές μέρες...Είπα,θα κρύωσα...Ή κάτι θα έφαγα και θα με πείραξε...Καμιά κονσέρβα μανιτάρια...Κάτι τέτοιο...
Πήρα Imodium χαπάκια για τη διάρροια...Με άφησε μία μέρα και μετά ξανά τα ίδια...
Έπιασα το βιβλίο του Άτκινς στα χέρια μου και άρχισα να ανατρέχω μπας και βρω σωτηρία... angel gel angel gel
Έπεσε το μάτι μου πάνω στο θέμα με της μυκητιάσεις....
Ελεγε ότι για λίγο χρονικό διάστημα -εάν πάσχετε από διαρροια ,πονοκεφάλους (αυτά έχω εγώ σαν συμπτώματα! :? ? ) πρέπει να κόψετε τις τροφές με μύκητες...Τυρί,ξύδι και λοιπά.. tantrum ntrum
Εγώ τρώω νορμάλ τυρί καθημερινά μέχρι 150 γρ..Και ξύδι σε όλα τα φαγητά!!Μ αρέσει πολύ...Αλλά αυτό το κάνω εδω και μήνες!!!Γτ βγήκε τώρα το πρόβλημα??? :evil: :evil: :evil: tantrum ntrum tantrum ntrum
Το μόνο διαφορετικό που έχω εισαγάγει είναι βούτυρο Minerva soft με γιαούρτι που τρώω αρκετές κουταλίτσες αντί για λάδι ...!Είναι πεντανόστιμο με ζαχαρίνη!
Καμιά ιδέα ρε παιδιά....??
Πλέον δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο με καλεί η φύση!!! :oops: :oops: :lol: :lol:
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Χοντρό ή ψιλό?? :D 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2847

• Φρίξος
  • Το Άβαταρ του/της Φρίξος
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συνεχίζεται το κακό?

Re: Χοντρό ή ψιλό?? :D 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2849

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Φρίξο μου ,σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ!!!! dance nce dance nce dance nce dance nce Και θα σας πω πως κατάλαβα τί το προκαλεί σε περίπτωση που βρεθείτε σε ανάλογη δυσμενή κατάσταση!!!!!
Αφού είχα απελπιστεί με την όλη κατάσταση, πήρα το βιβλίο του Άτκινς και το ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΑ!!!!
Και έπεσα πάνω στο κεφάλαιο μυκητιάσεις! Και περιέγραφε πολλά συμπτώματα μεταξυ άλλων και τα δικά μου!
Ε και πρότεινε να κόψεις ό,τι είναι προϊόν ζύμωσης , τυρί, ξύδι και λοιπά΄..
Είπα θα το κάνω !Γιατί ανέφερε πως μπορεί να σε ταλαιπωρεί για βδομάδες!!!! tantrum ntrum
Ωστόσο ,τυρί έτρωγα από την αρχή της δίαιτας!Αν όντως οφειλόταν σε αυτό γτ ο μύκητας τώρα έκανε το ντεμπούτο του???
Πρόσθετα,παρατήρησα ότι συνέβαινε μετά από το φραπέ που έπινα το πρωϊ ! Και όταν λέω πρωι ,εννοώ 2 ή 3 η ώρα τα χαράματα που ξυπνούσα για να διαβάσω.... Ε και τον κατέβαζα πολύ γρήγορα....
Είναι όπως όταν πίνεις ένα παγωμένο νερό μόλις ξυπνήσεις..Που σε "κόβει" που λέμε... :lol: :lol:
Ε από τη μέρα που έκοψα το φραπέ ντεκαφ -και πίνω ελληνικό ντεκαφ- βρήκα την υγειά μου!!Εδώ και 2 μέρες όλα είναι υπό απόλυτο έλεγχο!!!!!!
wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: Χοντρό ή ψιλό?? :D 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2883

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλα βρε καμαρι μου 2-3 το πρωι φραπε καταβαζες??? εδω κανουμε διατρφη υποτιθεται κ κανεις τοσο κοπο γιαυτο κ τα αγρια χαραματα να κατεβαζεις φραπε δεν ειναι κ οτι καλυτερο για την υγεις σου! fryingpan yingpan ο οργανισμος δειχνει μονος του τι τον πειραζει οπως ειδες αλλα ο συγκεκριμενο νομιζω οτι ειναι αυτονοητα κακια συνηθεια!! κατι πιο υγειηνο βαλε του! το καταλαβαινω πως αν θες να διαβασεις κ εχεις συνηθισει ειναι ενα προβλημα αλλα αστον για λιγο πιο αργα να συνελθει ο οργανισμος σου!! υγ!! 3 σηκωνεσαι για διαβασμα???? χαρας την υπομονη σου!! goodluck odluck εγω παντως τοσα χρονια που σπουδασα ποτε δεν την παλεψα να διαβαζω 3 τα μεσανυχτα!!! αντε καλη συνεχεια!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα

Syndication