Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Μπορώ να συνεχίσω με άλλη δίαιτα μετά??

Μπορώ να συνεχίσω με άλλη δίαιτα μετά?? 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #635

• marthaf
  • Το Άβαταρ του/της marthaf
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα σας,

εγώ τελειώνω και την 2η εβδομάδα ενεργοποίησης αλλά μετά θέλω να κάνω κάτι άλλο το οποίο έχει υδατανθρακες αλλά δεν έχει θερμίδες πολλές.
Υπάρχει περίπτωση να πάρω ότι έχασα?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μπορώ να συνεχίσω με άλλη δίαιτα μετά?? 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #636

• abebablom
  • Το Άβαταρ του/της abebablom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εντελώς...

και μετά θα αρχίσει η νέα δίαιτα να σου προσφέρει τα δικά της αποτελέσματα.
:|

να ρωτήσω αν επιτρέπεται ποιος ο λόγος αλλαγης διαιτας/διατροφής τη στιγμή που πέρασες τα πιο δύσκολα (ενεργοποιηση);

Re: Μπορώ να συνεχίσω με άλλη δίαιτα μετά?? 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #637

• marthaf
  • Το Άβαταρ του/της marthaf
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
θέλω να πίνω πορτοκαλάδα καθημερινώς και να τρώω όσπρια-λαδερα και κορν φλεικς με γαλα και λίγο ψωμί
αλλά όμως έμεινα πολυ ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα της atkins και θε επανέλθω

Re: Μπορώ να συνεχίσω με άλλη δίαιτα μετά?? 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #639

• abebablom
  • Το Άβαταρ του/της abebablom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ψωμι
οσπρια
πορτοκαλαδα
κορν φλεικς

χμμμ....τζιζζζζζζζζ

καλή επιτυχία!

Re: Μπορώ να συνεχίσω με άλλη δίαιτα μετά?? 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #642

• marinaki
  • Το Άβαταρ του/της marinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Martha σε κατανοω απολυτα....Κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα εχω...εχω συνηθισει εδω κ χρονια να τρωω ψωμι με μελι και χυμο για πρωινο και δυσκολευομαι πολυ να τηρησω τη διαιτα...Μαλιστα ειμαι στην 4η μερα και επειδη ειμαι σε περιοδο εξεταστικης λεω να την αφησω και να την ξεκινησω δυναμικα σε ενα μηνα που θα ειμαι πιο χαλαρη...

Παντως απο την εμπειρια που εχω στις διαιτες,οταν αλλαζεις διατροφικες συνηθειες ξαφνικα ο μεταβολισμος δεν μπορει να ανταπεξελθει αμεσως...Το καλυτερο ειναι η σταδιακη μεταβαση. Οποτε αφου περασες την πιο δυσκολη φαση των 20 γρ. αρχισε σιγα σιγα να αυξανεις του υδατανθρακες συμφωνα με τις οδηγιες μεχρι να δεις οτι αρχιζεις να βαζεις κιλα. Ετσι σταδιακα μπορεις να ενταξεις αυτα που θες να τρως στο διαιτολογιο σου...και στην αρχη βεβαια δεν θα μπορεις να τα τρως ολα μαζι την ιδια μερα...
Κι εγώ που εχς σκοπο να ακολουθησω την ατκινς δεν σκοπευω να απεχω απο τους υδατανθρακες μια ζωη γιατι σαν Βιολογος ξερω οτι όλα τα μακρομορια ειναι απαραιτητα για των οργανισμο..Και φυσικα πρεπει να τρωμε φρουτα και οσπρια για την υγεια μας (με εξαιρεση περιπτωσεις οπως επιληψια κλπ)...Τωρα οι συνθετοι και επεξεργασμενοι υδρογονανθρακες οπως ασπρο ψωμι, μακαρονια, γλυκα κλπ δεν μας προσφερουν τπτ οποτε καλο θα ειναι να τους αποφευγουμε...
Keep it real...

Re: Μπορώ να συνεχίσω με άλλη δίαιτα μετά?? 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #644

• ch00ti
  • Το Άβαταρ του/της ch00ti
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μαρινάκι η μόνη κ σημαντική λειτουργία των υδατανθράκων είναι οτι αποτελούν την "καυσιμη ύλη" για την λειτουργία του οργανισμού μας, μιας κ μετατρέπονται σε γλυκόζη κ προσφέρουν ενέργεια στα κύτταρα. Κατα την κέτωση, τα κύτταρα παίρνουν την ενέργεια απο τις κετόνες που προκύπτουν απο την λιπόλυση.Το μεγαλύτερο μέρος των κυττάρων μεταβολίζουν τις κετόνες εκτός απο τα κύτταρα του κεντρικού νευρικού συστήματος που χρησιμοποιούν αποκλειστικά υδατάνθρακες για την λειτουργία τους. Γι'αυτό δεν πρέπει να τους αποκλείσουμε εντελώς απο την διατροφή μας.Φυσικά τα φρούτα κ τα όσπρια δεν περιέχουν μόνο υδατάνθρακες αλλα κ ένα σωρό απο άλλα απαραίτητα συστατικά όπως βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία,ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά.Για τον λόγο αυτό, για όσο καιρό θα αποκλείει κανείς αυτά τα τρόφιμα απο την διατροφή του, θα πρέπει να βρει άλλες πηγές προσληψείς τους.Η πιο εύκολη λύση κ αξιοπιστη λύση είναι οι πολυβιταμίνες που για εμένα είναι υπερ-απαραίτητες στην φάση της ενεργοποίησης τουλάχιστον για να μην αντιμετωπίσει κάποιος προβλήματα.

Κ για να μην είμαι εντελώς οφ τοπικ :mrgreen:

marthaf εαν διακόψεις την Ατκινς γυρίζοντας σε μια πιο ισοροπημένη διατροφή πιστεύω οτι θα βάλεις κάποια κιλά (δεν νομίζω όλα) τα οποία θα προέρχονται απο την "επαναφόρτιση" των μπαταρίων σου (αποθήκες γλυκογόνου :wink: ). Πάντως εαν δεν το "παρακάνεις " με τους υδατάνθρακες όσο λίπος έχεις χάσει ως τωρα δεν θα το ξαναπάρεις. Ετσι νομίζω δλδ :D
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.068 δευτερόλεπτα

Syndication