Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Γυμναστική και ενεργοποίηση

Re: Γυμναστική και ενεργοποίηση 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6901

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
alexandrita τίποτα δεν είναι ντροπή. :) Ούτως ή άλλως εφόσον το βλέπεις σαν στάση ζωής, θα κάνεις πολύ καλύτερη δουλειά, από οσους το βλέπουν απλά σαν έναν τρόπο να ξεφορτωθούν κάποια κιλά και μετά να γυρίσουν στις παλιές συνήθειες.

Έχουμε ξαναπεί πως η Άτκινς είναι για μια ζωή αν θέλουμε να έχουμε όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της διατροφής. ;)
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Γυμναστική και ενεργοποίηση 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6915

• Stardust
  • Το Άβαταρ του/της Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν θα διαφωνήσω με την Marina, γι'αυτό και κάνω Ατκινς 6 μήνες και σκοπεύω να την κάνω για όλη μου την ζωή!Αλλά εγω όπως και οι περισσότεροι που την κάνουν, την κάνουμε γιατι υπάρχει κάποιο θέμα με την υγεία μας.Δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα Α! σήμερα δεν θα ξαναφάω τίποτα απο υδατάνθρακα γιατι έτσι μου την έδωσε!Η διατροφή αυτη είναι δύσκολη και για πολλόυς επίπονη.Αν δεν υπάρχει ο οποιοσδήποτε ιατρικός λόγος θεωρώ οτι υπάρχουν άλλου τύπου διατροφές που είναι πολύ καλύτερες!
Τώρα alexandrita εννοείται πως δεν πρέπει να αισθάνεσαι ντροπή για το θέμα που έχεις με την διατροφή σου!Αλλωστε οι περισσότεροι σε αυτό το forum αυτό ακριβώς έχουμε!
Απο την άλλη όμως το να προσπαθείς να διατητήσεις το βάρος σου στα 50 κιλά όταν είσαι 1,72 είναι υπερβολικό.Οπως αν εγω θα ήθελα να διατηρησω το βάρος μου στα 106 κιλά που ήμουν πριν ξεκινήσω την Ατκινς.Υπερβολή η μία ,υπερβολή και η άλλη!

Re: Γυμναστική και ενεργοποίηση 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6921

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πάντως καλή η σκέψη σου. Αν παρουσιάζεις τακτικά επεισόδια βουλιμίας τουλάχιστον αντι να τρως ένα σωρό σκουπίδια που μετά αποβάλλεις-κι κεί γίνεται ακόμα χειρότερο- τουλάχιστον θα τρως όση ποσότητα θέλεις από μια διατροφή που το πολύ κάνει καλό παρα κακό. Κι αν βάλεις και 2-3 κιλά στην εσχάτη, ακόμα περισσότερο θα ομορφύνεις με τέτοιο ύψος! ίσως η Άτκινς να'ναι τελικά ΚΑΙ για τέτοιες διαταραχές η λύση, μια και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο διατροφής η υπερβολή έχει τα περισσότερα αρνητικά αποτελέσματα.
Positive Positive Positive!

Re: Γυμναστική και ενεργοποίηση 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6939

• alexandrita
  • Το Άβαταρ του/της alexandrita
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Είναι η τελευταία μου ελπίδα να ισορροπήσω ψυχικά...
Κορίτσια πάντως μία συμβουλή θα σας δώσω,χωρίς να είμαι ειδική..Προσπαθήστε να γυμνάζεστε όσο πιο συχνά μπορείτε...δεν χρειάζεται γυμναστήριο,βάλτε δυνατά μουσική και χορέψτε σπίτι σας,μέχρι να ιδρώσετε!!!αλλά σε καθημερινή βάση,για μισή ωρίτσα...το ξέρω ότι είναι δύσκολο στην αρχή αλλά βοηθάει...

Re: Γυμναστική και ενεργοποίηση 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6950

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καταλαβαίνω τι εννοείς... Δεν έχω αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ανέφερες, αλλά την εμμονή που είχα με τα κιλά μου για 4-5 χρόνια, την ξεπέρασα με Atkins. Έκανα υποθερμιδικές δίαιτες, τίγκα στον υδατάνθρακα, καθόλου λιπαρά, ελάχιστες πρωτείνες. Τα προβλήματα που δημιούργησα τα "πληρώνω" ακόμα.
Ο ΔΜΣ σου είναι 17, δηλαδή κάτω από το φυσιολογικο. Και αφού γυμνάζεσαι κιόλας, σίγουρα δεν έχεις και πολύ λίπος για χάσιμο! Αν ξεκινήσεις την πρώτη φάση για 15 μέρες, δύο πράγματα μπορώ να φανταστώ: Ή δεν θα χάσεις, και θα απογοητευτείς χωρίς λόγο, ή ο οργανισμός σου θα αρχίσει να καίει το επόμενο καύσιμο στη λίστα: πρωτείνες. Και αυτό δεν το θέλεις. Γι' αυτό εγώ θα σου πρότεινα 3-4 μέρες το πολύ την πρώτη φάση, για να μπει ο οργανισμός στους ρυθμούς που πρέπει, και μετά προχώρα γρήγορα στις επόμενες φάσεις.
Δεν ξέρω αν έχεις προμηθευτεί το βιβλίο του Atkins (εγώ το έχω ευαγγέλιο!!!), αλλά η λογική είναι να προσθέτεις ανά βδομάδα 5γρ υδ/κων στη φάση2 και 10γρ στην 3. Όσο αυξάνεις τους υδ/κες και δεν παίρνεις βάρος- συνεχίζεις. Μόλις δεις ότι πήρες, γυρίζεις στον αριθμό της προηγούμενης βδομάδας. Και αυτούς τους υδατάνθρακες χρειάζεσαι!!!

Εγώ ακολούθησα όλη τη διαδικασία, και το δικό μου "μαγικό" νούμερο ήταν γύρω στα 90 γραμμάρια υδατανθράκων όσο γυμναζόμουν (βέβαια όταν σταμάτησα για λίγο τη γυμναστική πήρα την κάτω βόλτα!!!)!!! Πίστεψέ με, αγχωνόμουν γιατί δεν μπορούσα να το φτάσω.

Όσο για τη γυμναστική θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Ακόμα και ένας καθημερινός περίπατος βοηθάει. Και όχι μόνο στην ανάπτυξη των μυών και αύξηση των καύσεων... Εμένα μου εκτοξεύει την ενέργεια και- προπαντων τη διάθεση!!!

Ξεκίνα με αισιοδοξία, αυτή είναι η μόνη διατροφή που απενοχοποιεί όλα εκείνα "τζιζζζζ" που έχουμε στο μυαλό μας!!!

Και κυρίως... αγάπα τον εαυτό σου (μου πήρε πολύ καιρό για να το κάνω, αλλά είναι τελεια!!!)
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα

Syndication