γεια σας!
έχω ξαναδιαβάσει για την ατκινς σε ξενόγλωσσα σαιτς αλλά τελικά τίποτα σαν τη γλώσσα μας και τις συνήθειες μας!
λοιπόν..θα ήθελα να ξεκινήσω ατκινς αλλά δεν τα παω καλά με τις προσθαφαιρέσεις..
αν είναι ευκολο θα ήθελα να σας γράψω τί τρωω συνήθως καθημερινά και να με βοηθήσετε να το προσαρμόσω..ευχαριστώ προκαταβολικά!
λοιπόν πρωι: ΄Τ4 των 75 για τον θυρεοειδή, γαλλικός καφές χωρίς ζάχαρη αλλά με 2 μερίδες γάλα λαιτ (αν είναι φουλ μόνο μια-ξέρετε απο αυτές τις έτοιμες), ή τσαι σκέτο (λίπτον φρούτα του δάσους ή ανανα-ιβίσκο)και τωρα τελευταία με ικανοποιεί 1 ποτήρι γάλα φρέσκο λαιτ και 2 κριτσίνια μικρά με τον ηλιόσπορο.
ενδιάμεσα πριν το μεσημεριανό μπανάνα ή μήλο (απο τοτε που πίνω το γάλα και τα κριτσίνια δεν πεινάω)
μεσημέρι: κοτόπουλο στο φούρνο και μαρούλι ή λάχανο ή τόνο (3 φορές την εβδομάδα όμως πρέπει να τρωω υδατάνθρακες το μεσημέρι γιατί κάνω ένα μηχάνημα στο ινστιτούτο που δουλεύει ετσι)ψιλοτσιμπάω 3-4 φέτες ψωμί, 3-4 πατάτες φούρνου (ο αδερφός μου έχει εστιατόριο και δουλευω εκεί)
απογευμα: ένα γιαούργι 0% (δεν μπορω με τα φουλ λιπαρα μου φαινεται πολυ βαρύ)με μια κουταλιά μέλι (ή ένα φρούτο όταν δεν εχω πάει ινστιτούτο γιατι μετά πρεπει να φάω μόνο πρωτείνη)
βραδυ:προσπαθώ να μην φαω..αλλά δεν παίζει...το εστιατόριο που είπαμε??οποτε τρώω παλι...είμαι και λιχούδα, μου αρέσουν και λίγο τα γλυκάκια αλλά με μια σοκοφρέτα ή ένα kiss ή έστω 2 σοκολατάκια μου φευγει
70 κιλα,165 υψος...ας χάσω 5 κιλά μόνο δεν με χαλάει...έχω και πρόβλημα με το γόνατο...γυμναστική δεν κάνω.αυτά.
καμμιά ιδέα??
ανυπομονώ να δω προτάσεις!!!