Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: προσαρμογή διαιτολογίου σε ατκινς

προσαρμογή διαιτολογίου σε ατκινς 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #742

• mpoumpou
  • Το Άβαταρ του/της mpoumpou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας!
έχω ξαναδιαβάσει για την ατκινς σε ξενόγλωσσα σαιτς αλλά τελικά τίποτα σαν τη γλώσσα μας και τις συνήθειες μας!
λοιπόν..θα ήθελα να ξεκινήσω ατκινς αλλά δεν τα παω καλά με τις προσθαφαιρέσεις..
αν είναι ευκολο θα ήθελα να σας γράψω τί τρωω συνήθως καθημερινά και να με βοηθήσετε να το προσαρμόσω..ευχαριστώ προκαταβολικά!
λοιπόν πρωι: ΄Τ4 των 75 για τον θυρεοειδή, γαλλικός καφές χωρίς ζάχαρη αλλά με 2 μερίδες γάλα λαιτ (αν είναι φουλ μόνο μια-ξέρετε απο αυτές τις έτοιμες), ή τσαι σκέτο (λίπτον φρούτα του δάσους ή ανανα-ιβίσκο)και τωρα τελευταία με ικανοποιεί 1 ποτήρι γάλα φρέσκο λαιτ και 2 κριτσίνια μικρά με τον ηλιόσπορο.
ενδιάμεσα πριν το μεσημεριανό μπανάνα ή μήλο (απο τοτε που πίνω το γάλα και τα κριτσίνια δεν πεινάω)
μεσημέρι: κοτόπουλο στο φούρνο και μαρούλι ή λάχανο ή τόνο (3 φορές την εβδομάδα όμως πρέπει να τρωω υδατάνθρακες το μεσημέρι γιατί κάνω ένα μηχάνημα στο ινστιτούτο που δουλεύει ετσι)ψιλοτσιμπάω 3-4 φέτες ψωμί, 3-4 πατάτες φούρνου (ο αδερφός μου έχει εστιατόριο και δουλευω εκεί)
απογευμα: ένα γιαούργι 0% (δεν μπορω με τα φουλ λιπαρα μου φαινεται πολυ βαρύ)με μια κουταλιά μέλι (ή ένα φρούτο όταν δεν εχω πάει ινστιτούτο γιατι μετά πρεπει να φάω μόνο πρωτείνη)
βραδυ:προσπαθώ να μην φαω..αλλά δεν παίζει...το εστιατόριο που είπαμε??οποτε τρώω παλι...είμαι και λιχούδα, μου αρέσουν και λίγο τα γλυκάκια αλλά με μια σοκοφρέτα ή ένα kiss ή έστω 2 σοκολατάκια μου φευγει
70 κιλα,165 υψος...ας χάσω 5 κιλά μόνο δεν με χαλάει...έχω και πρόβλημα με το γόνατο...γυμναστική δεν κάνω.αυτά.
καμμιά ιδέα??
ανυπομονώ να δω προτάσεις!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: προσαρμογή διαιτολογίου σε ατκινς 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #743

• marinaki
  • Το Άβαταρ του/της marinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Geia sou mpoumpou kalwsorises!!! Egw den tha sou dwsw polles sumvoules giati den eimai toso eidiki oso oi upoloipoi apla genika tha sou pw oti gia tin proti fasi tis atkins sigoura den mporeis na trws kritsinia, pswmia, patates, gluka kai frouta apo auta pou egrafes sto diaitologio sou kai den eimai sigouri gia ti gala....giati ola auta periexoun pollous udatanthrakes...

Na se rwtisw omws kati asxeto...Exeis ki esu upothuroidismo??? Rwtaw giati anakalupsa oti exw prin 6 mines apo tote evala 6 kila kai den mporw me tpt na ta xasw...atkins den exw kanei akoma gt exw eksetastiki kai den thelw na bw se diadikasia diaitas alla oti allo exw dokimasei tous proigoumenous mines den exw kataferei na xasw grammario...esu mporeis eukola na xaseis kila an akoloutheis kapoia diaita?
Keep it real...

Re: προσαρμογή διαιτολογίου σε ατκινς 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #749

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλημέρα Μπουμπού.

Πριν να πω οτιδήποτε, θα κάνω μια ερώτηση. Τι μηχάνημα είναι αυτό και τι εννοείς ινστιτούτο, που θέλει να φας υδατάνθρακες;
Να σε προσέχεις, Marina

Re: προσαρμογή διαιτολογίου σε ατκινς 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #754

• mpoumpou
  • Το Άβαταρ του/της mpoumpou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας!
marinaki: εχω αυτοάνοση hashimoto για την ακρίβεια. Ο γιατρός πάντως λέει και έχει δίκιο οτι τρώω και δεν είναι απο τον θυρεοειδή τα κιλά. Εγώ παντως νομίζω ότι τεμπελιάζει ο μεταβολισμός. είμαι με το χαπι απο τα 18 (και τωρα 33) δεν αισθάνομαι άρρωστη, μην σε τρομάζει δηλάδη οτι έχεις προβλημα στον θυρεοειδή σου!!απλά μερικές φορές με πιανει μια ταχυπαλμία ή το καλοκαίρι ζεσταίνομαι υπερβολικά και έχω μια υπνηλία (αλλά πάλι αυτά είναι υποκειμενικά!)κατα τα άλλα μια χαρά.Να το παίρνεις όμως συστηματικά και να μην το ξεχνάς ετσι?
Marina: πάω σε ιντιτούτο αισθητικής και κάνω για 30 λεπτά ένα μηχανημα που λέγεται hypoxi, είσαι απο τη μέση και κάτω σε ένα κουβούκλιο που κάνεις ποδήλατο και αυτό κάτι κάνει με κενά αέρος. πρέπει πριν τη θεραπεία να έχεις φαει υδατάνθρακες και μετά πρέπει να φας μόνο πρωτείνες.
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις δυο!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.059 δευτερόλεπτα

Syndication