Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Αναψυκτικούλια ..

Αναψυκτικούλια .. 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8076

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Ρε παιδιά, αν και παλιά, έχω ένα θεματάκι (πάλι !)
Την τελευταία βδομάδα, που είπα να κόψω το βραδινό και να τρώω πριν τις 7 ,αντικατέστησα το γεύμα με κάποιο αναψυκτικό που φουσκώνει (sprite zero, κόλα κλπ)
Αλλά μπορεί να έπινα και το πρωΐ , και το μεσημέρι ...Δλδ 3-4 τη μέρα ! :shock: :shock:
Ξέρω ότι κάνουν κυτταρίτιδα τα αναψυκτικά ...Μήπως κάνουν και κατακρατήσεις ? Γιατί μετά βίας μπήκα σ ένα από τα τζιν μου !!(Θέμα περιόδου δε νοείται , χθες τελείωσα ! :? ? ? )
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Αναψυκτικούλια .. 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8077

• lydia
  • Το Άβαταρ του/της lydia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δε ξέρω αν κάνουν κατακράτιση ή κυτταρίτιδα ή αν ειναι μύθος. Ξέρω σίγουρα ότι είναι πολύ κακό για το στομάχι -η όποια υπερβολή ! Εγώ το είxα χαλάσει το στομάχι μου απο τις πολλές coca-cola.

Re: Αναψυκτικούλια .. 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8116

• Capoman
  • Το Άβαταρ του/της Capoman
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τώρα εγώ να εκραγώ ή να το παίξω cool 8) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Τι είναι αυτά ρε παιδιά???? Το χάνουμε σιγά, σιγά??? Τι γνώμη μου για τα zero δε μην την επαναλάβω γιατί καταντάω κουραστικός...

Sorry αν είμαι πολύ επικριτικός, αλλά δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα.. Αντικατάσταση γεύματος με αναψυκτικό zero... !!!! :o (

Re: Αναψυκτικούλια .. 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8118

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
lamare τωρα θα αρχισω να ουρλιαζω εγω. Οταν το συζητησαμε καποια στιγμη, δεν ειπαμε, ουτε να αντικαταστησεις το γευμα σου με zero, ουτε να πινεις 4 τη μερα!!! Το να φας ενα αυγουλακι με λιγη ντοματα και να πιεις και μια zero, ειναι καλο. Το να πιεις μονο αναψυκτικο, ειναι κακιστο. Ποσο μαλλον 4!!!! Marinaκι συ-νελ-θε!!! :o
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.067 δευτερόλεπτα

Syndication