καταλαβα μια μικρουλα επιθεση και απο την απαντηση για την γλυκοκολοκυθα αλλα και απο αυτην εδω και θα ηθελα να ξεκαθαρισω οτι δεν ειχα καμια προθεση να ειμαι επικριτικη μαζι σας, εσενα και το μαρινακι. ο καθενας ξερει με ποσα κιλα ειναι ανετος και ειναι δικαιωμα του να το προσπαθει. απλα μου δωσατε την εντυπωση πως ειχατε πιο σοβαρο προβλημα βαρους. οταν λοιπον αντιληφθηκα πως μιλουσατε για 3 μονο και οχι για τους περισσοτερους και τοσο αναγκαια κιλα, απλα απορησα. επιπλεον ενοιωσα ελαφρως υπευθυνη και για καποια ατομα που ενδεχομενως εχουν σοβαρο προβλημα βαρους και βρισκουν εδω μια υποστηριξη που λογικα κλονιζεται οταν βλεπουν τοσο εντονο προβληματισμο για νουμερα και αριθμους που πιθανον να μην εχουν δει ποτε στη ζωη τους. η ερωτηση μου λοιπον, πηγαζει βασικα απο ευαισθησια σε ανθρωπους που ειναι κριμα να νοιωσουν ασχημα για τον εαυτο τους , ιδιαιτερα απο τη στιγμη που καναν μια αρχη με μια διαιτα και γραφτηκαν στο σαιτ αυτο για να βρουν ομοιοπαθεις. καλα κανεις και θελεις το καλυτερο για σενα, ολοι αυτο κανουμε αλλωστε, αλλα δειξε λιγη ευαισθησια σε παρακαλω.
τωρα, οσον αφορα το ερωτημα σου, μπορεις να ακολουθεις τη 2η ή 3η φαση. ειναι κατι σαν την ισογλυκαιμικη διατροφη του Lindberg. στην ουσια τρως μια μεριδα την ημερα απο τροφες με χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη, οπως προϊοντα ολικης αλεσης, οσπρια, ολα τα φρουτα κλπ. ετσι παιρνεις περιπου 60-90 γρ υδατ ημερησιως και παλι χανεις κιλα. απλα η ατκινς σε εισαγει πιο δυναμικα στο καψιμο του λιπους. εννοειται πως και παλι το λευκο αλευρι και η ζαχαρη απαγορευονται. καλη επιτυχια!!