Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Θα με βάλετε και μένα στην παρέα σας?

Θα με βάλετε και μένα στην παρέα σας? 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10639

• aspnet4eva
  • Το Άβαταρ του/της aspnet4eva
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κορίτσια (και λιγοστά αγόρια :P ) καλησπέρα σας!

Είμαι η aspnet4eva 24 χρονών, είμαι ήδη 3 μήνες στην Atkins και είμαι καλά! Πολύ καλά!

Επιτέλους νιώθω πως βρήκα τον τρόπο διατροφής που μου ταιριάζει και μου επιτρέπει να τρώω, να μην νιώθω τύψεις και φυσικά να χάνω!!

Βέβαια η δική μου περίπτωση ίσως είναι η πιο απλή σε σχέση με άλλων μελών του forum, καθώς τα κιλά που θέλω συνολικά να χάσω είναι 7, αλλά και πάλι το θέμα δίαιτα-διατροφή-συντήρηση είναι ένας γολγοθάς και μια επίπονη δοκιμασία είτε είναι να χάσεις 2 κιλά είτε 20!

Σας παρακολουθώ από τις 18/09/2010, και αυτό το forum ουσιαστικά με ώθησε αρχικά στο να ενημερωθώ (και όχι στο να παραπληροφορηθώ) σχετικά με την Atkins, στη συνέχεια να ξεκινήσω δυναμικά και τελικά μέχρι σήμερα να είμαι ήδη με 5 κιλά μείον!

5 κιλά μείον σε 3 μήνες ίσως να μην φαίνονται πολλά, αλλά τα πρώτα 4 τα έχασα μέσα σε έναν μήνα και το τελευταίο 1 μόλις χθες! :D Αλλά επιμένω πως η όλη διαδικασία έγινε χωρίς καθόλου κόπο και να νιώσω πείνα!

Πόπο, πάρα πολλά είπα για πρώτο post!! Ελπίζω και εγώ με τη σειρά μου να συνεισφέρω στα υπόλοιπα μέρη του φόρουμ, (έστω και με αυτές τις λιγοστές γνώσεις που απέκτησα μέσα στους 3 μήνες)!

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και καλή μου διαμονή :lol:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Θα με βάλετε και μένα στην παρέα σας? 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10642

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
welcome2 lcome2
Καλώς μας ήρθες aspnet4eva! Χρήσιμα αυτά που ακούω. Κι εγώ για 7 κιλά μπήκα. Είμαι στην 25η μέρα κι έχω χάσει 5 κιλά. Και τώρα ανησυχώ. Τι θα γίνει; Τα δυο που μου έμειναν θα τα χάσω σε 2-3 μήνες λες; Μήπως πήγες στη 2η φάση και γι αυτό χάνεις αργά; Τέλος πάντων, ακόμα δεν έφτασες και σε πλάκωσα στις ερωτήσεις. Όντως, αυτός ο τρόπος διατροφής νομίζω ότι ταιριάζει και σε μένα. Η μόνη στέρηση που με πονάει είναι το κρασί. Και έλπιζα να χάσω άλλα 2 κιλά σε 2-3 εβδομάδες, να περάσω στη β' φάση και να μπορώ να πίνω κανένα ποτηράκι, αλλά φοβήθηκα τώρα...

Re: Θα με βάλετε και μένα στην παρέα σας? 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10643

• aspnet4eva
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα galadriel!

Κοίτα εγώ μπορεί να τα έχασα αργά (το αργά πάλι είναι σχετικό, γιατί να τρως συνέχεια και να χάνεις ένα κιλό την εβδομάδα δεν είναι λίγο!) γιατί ούτως η άλλως ήμουν φυσιολογική (ύψος 1.74 με αρχικά κιλά 65), οπότε δε νομίζω να μπορούσα να χάσω πιο γρήγορα από ένα κιλό την εβδομάδα!

Όσο για το τι θα γίνει μετά μην αγχωνεσαι καθόλου!

Εγώ στον πρώτο μήνα,παρόλο που έχασα 4 κιλά, έχασα 2 πόντους μόλις από την μέση μου και 1 πόντο από την περιοχή της λεκάνης (που είναι και το σημείο που με απασχολεί περισσοτέρο! Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μαμά μου για τα γονίδιά της!!! :evil: :evil: )

Σήμερα που μετρήθηκα, πέρα από το 1 κιλό κάτω, είδα ότι έχω χάσει συνολικά 6 πόντους από την περιοχή της μέσης και 5 από την περιοχή της λεκάνης! Οπότε και να κάνουν 2-3 μήνες να φύγουν τα κιλά μην πτοείσαι γιατί θα φύγουν οι πόντοι!!!!

Όσο για το κρασάκι, πίνε ένα ποτηράκι λευκό κρασάκι! Μέχρι εκεί όμως! Οίνος ευφραινειν καρδίαν αλλά να μην το παρακάνουμε! :D

Re: Θα με βάλετε και μένα στην παρέα σας? 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10644

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλως ηρθες!!!ειμαι κ εγω νεα στην παρεα κ εχω κ γω μερικες ερωτησουλες!!
Λοιπον θελω κ γω να χασω 7 κιλα.εσυ τον 1ο μηνα που εχασες τοσα πολλα εκανες αυστηρη τη διατροφη;;εννοω ετρωγες γλυκα του portal ειτε μπαρες atkins(μου αρεσουν πολυ..),ή ετρωγες κρεας ψαρι τυρι αυγο σαλατες μαγιονεζες κτλ σε διαφορους συνδιασμους;;
Το μονο μου προβλημα ειναι τα γλυκακια γιατι δεν τρωω συχνα σπιτι μου, κ με οι φιλοι μου τα φερνουν μεσα στη μουρη κ σε κοροιδευουν αμα δε θες(αφου δεν ειναι κ πολλα τα κιλα που πρεπει να χασω..)
Επισης εισαι ακομα στην 1η φαση ή περασες στη 2η;;
Στεναχωριεμαι γιατι ολο ξεκιναω με θεληση κ ολο κατι γινεται κ τη χαλαω..ξερω θελει αποφασιστικοτητα,αλλα οκ..Α!ξεκινησα κ γυμναστικη..Ισως να πεισω τον φιλο να την ξεκινησει αλλα μαλλον δυσκολα..
Εσυ αληθεια παρασπονδιες εκανες;;;
Περιμενω την απαντηση σου...

Re: Θα με βάλετε και μένα στην παρέα σας? 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10645

• aspnet4eva
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα kitty και ευχαριστώ και σένα για το καλωσόρισμα!
Θα προσπαθήσω να απαντήσω όσο καλύτερα γίνεται τις ερωτήσεις σου :)
Εσυ τον 1ο μηνα που εχασες τοσα πολλα εκανες αυστηρη τη διατροφη;;εννοω ετρωγες γλυκα του portal ειτε μπαρες atkins(μου αρεσουν πολυ..),ή ετρωγες κρεας ψαρι τυρι αυγο σαλατες μαγιονεζες κτλ σε διαφορους συνδιασμους;;

Ναι, τον πρώτο μήνα έκανα αυτά που επιβάλλει η πρώτη φάση! Καθόλου ψωμιά, ρύζι, μακαρόνια ούτε καν γλυκό! Ούτε sweet and balance ούτε μπάρες ατκινς.
Το μονο μου προβλημα ειναι τα γλυκακια γιατι δεν τρωω συχνα σπιτι μου, κ με οι φιλοι μου τα φερνουν μεσα στη μουρη κ σε κοροιδευουν αμα δε θες(αφου δεν ειναι κ πολλα τα κιλα που πρεπει να χασω..)

Από τη δική μου εμπειρία, ένα μήνα που δεν άγγιξα γλυκό για γλυκό δεν το αναζήτησα! Αρκεί να μην τα έχεις μέσα στη μούρη σου, γιατί έστω και ένα κομματάκι σοκολάτας να τρως κάθε μέρα, δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να αποτοξινωθεί.

Όσο για τους φίλους, αυτός μπορώ να πω πως είναι ο μεγαλύτερος πειρασμός παρά τα γλυκά!Εγώ αυτό που κάνω όταν με πιέζουν να φάω γλυκό ενώ δε θέλω, είναι να δείχνω με έντονο ύφος (μερικές φορές ακόμα και λεκτικά) πως με ενοχλεί αυτή η πίεση και πρέπει, εφόσον λένε ότι είναι φίλοι μου, να σέβονται τις αποφάσεις μου, ειδικά όταν αυτές πρόκειται να βελτιώσουν την υγεία μου! Μια-δυο θα σταματήσει!
Επισης εισαι ακομα στην 1η φαση ή περασες στη 2η;;

Έχω περάσει μετά το τέλος του πρώτου μήνα! Πολύ σημαντικό για τις επόμενες φάσεις (που αυξάνεται η προσληψη των υδατανθράκων) είναι ΤΟ ΕΙΔΟΣ του υδατάνθρακα που θα καταλωθεί! Άμα για παράδειγμα έχεις περιθώριο να καταναλώσεις 50 γρ. υδατάνθρακες, καλύτερα αυτοί να είναι από λαχανικά, ακόμα και φρούτα και μαύρο ψωμί (μέσα στα όρια το τονιζω!). Θα πάρεις πιο εύκολα άμα καταναλώσεις 50 γρ σοκολάτα, παρά 50 γρ φρούτα!!

Επίσης σημαντικό! Προσοχή με τις ώρες που τρώμε! Εγώ είδα πως αν το τελευταίο μου γεύμα είναι πριν τις 7-8 (κοιμάμαι κατά τη 1-2 το πρωι), τότε την επόμενη έχω χάσει! Ενώ στην αντίθετη μπορεί και να έχω πάρει τρώγοντας ακριβώς τα ίδια πράγματα!
Εσυ αληθεια παρασπονδιες εκανες;;;

παρασπονδίες έκανα 2 φορές μετά τον 2ο μήνα και αφορούσε ένα πιάτο μακαρόνια με κοκκινη σάλτσα και μία σοκολατο-σύμπτωμα! Όπου και τις δύο φορές το μετανιώσα γιατί μετά είχα κοιλόπονο! Βέβαια η επιρροή στην ζυγαριά ήταν μόνο την επόμενη μέρα, καθώς μετά τρώγοντας πάλι λίγους υδατάνθρακες (κάτω από 10) επέστρεψα στα φυσιολογικά μου.
Στεναχωριεμαι γιατι ολο ξεκιναω με θεληση κ ολο κατι γινεται κ τη χαλαω..ξερω θελει αποφασιστικοτητα,αλλα οκ

Κάθε αρχή και δύσκολη kitty μου! Πέρα από το να το πάρεις εσύ σοβαρά πρέπει να δείξεις και στους άλλους ότι το έχεις πάρει σοβαρά, και δεν είναι απλά μία ακόμα σύμπτωμα που πιάνει τις γυναίκες και ονομάζεται "Κάνω Δίαιτα" (γιατί στο άκουσμα αυτού κάνεις δεν μας παίρνει σοβαρα είναι η αλήθεια), αλλά ότι έχεις περάσει στο επόμενο στάδιο "Κάνω διατροφή" (ακούγεται πιο επιστημονικό-σοβαρό έτσι? :) )

Ελπίζω να βοήθησα... :)

Re: Θα με βάλετε και μένα στην παρέα σας? 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10646

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστω παρα πολυ aspnet4eva!!!εισαι πολυ κατατοπιστικη..μη νομιζεις πως δε το εχω πει στους φιλους μου,,αλλα ειναι κ αυτοι υπερβολικοι..λοιπον το αποφασισα μια κ καλη.θα τους το ξεκοψω.απλα επειδη δε ξερουν,οσο κ αν τους εχω εξηγησει,νομιζουν οτι θα κανω καμια στερητικη διαιτα κ θα μεινω μιση...
κ οσο για τα γλυκα το παρατηρησα κ γω πως αν κ τρως εστω κ λιγο θες συνεχεια κατι γλυκο(ακομα κ αν ειναι μπαρες atkins που με βολευουν γιατι ειμαι ολη την ωρα στους δρομους..).Οποτε στοπ κ σε αυτο.απο τη 2η φαση κ μετα θα τρωω που κ που sweet and balance κ θα κανω απο τις αλμυρες κ γλυκες συνταγες του πορταλ..
Πραγματικα μου εδωσες ωθηση γιατι θελω κ γω να χασω 7 κιλα κ ειμαστε κοντα στην ηλικια(ειμαι 26)!!Δεν υποκυπτω ουτε ξανασταματαω..Εξαλλου ουτε βιαζομαι να τα χασω..
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.091 δευτερόλεπτα

Syndication