Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Φασολάκια-Μπάμιες

Φασολάκια-Μπάμιες 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10496

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Γεια σας! Είναι η 12η μέρα μου στην Ατκινς και έχω χάσει 4.200 γρ εντελώς απρόσμενα και με δυο ατασθαλίες: 2 πηρουνιές τζιγεροσαρμά και χθες λόγω γιορτής μια άκρως υδατανθρακούχα μπίρα (που την καταευχαριστήθηκα όμως). Απέχω μόνο τρία κιλάκια από το στόχο μου αλλά δε θα ήθελα να φύγω από την πρώτη φάση γιατί βλέπω οτι η συγκεκριμένη διατροφή δε με ενοχλεί ιδιαίτερα και επειδή θέλω να χάσω εδώ τα τρία επιπλέον κιλά. Αν μπω μετά στην OWL μπορώ να χάσω αργά κανα δυο ακόμα, έτσι για να έχω "περιθώριο". Ερώτηση :Μπορώ να φάω λαδερά;΄Δηλαδή φασολάκια ή μπαμιες. Έχω δει τον αριθμό υ/α ανά μερίδα και νομίζω ότι μπορώ να το κανονίσω ώστε να μην ξεπεράσω τους 20. Απλά αναρωτιέμαι μήπως για κάποιον άλλο λόγο πειράζει.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Φασολάκια-Μπάμιες 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10498

• Ranja
  • Το Άβαταρ του/της Ranja
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Νομίζω πως δεν πειράζει αν τηρήσεις το ασφαλές όριο των 20 γρ. υδατανθράκων/ημέρα.

Re: Φασολάκια-Μπάμιες 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10546

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Βρε παιδια..
τα λαδερα μπορουν να γινουν κανονικο γευμα με τη φετουλα, οχι κρεας καθε μερα,
ειναι κ πιο κοντα σε πλανο υγιεινης διατροφης (ελαιολαδο! κ λιπαρα κ καλα!)..κ μελιτζανες (4 υδατ στα 100) ιμαμ με μαιντανο (προσοχη στα ξερα κρεμμυδια, 9-10,1 στα 100..το φρεσκο στο δικο μας πινακα 4,3), μανιταρια (3,2- 4) φρικασε κλπ η κ για συνοδευτικο σε κρεατικο (μειωνει τη μεριδα), λιγοτερα κορεσμενα..
καλη συνεχεια..

Re: Φασολάκια-Μπάμιες 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10549

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Κορίτσια ευχαριστώ. Θα τα εντάξω και τα φασολάκια λοιπόν, μια και δεν είμαι πολύ του κρέατος. Απλώς φοβόμουν μήπως με κολλήσουν. Και πάω τόσο καλά...

Re: Φασολάκια-Μπάμιες 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10551

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Galadriel..καλο σου βραδυ..
για το κολλημα, θα ελεγχεις ο,τι καινουριο προσθετεις..αν κατι σου σημιουργει προβλημα, το περιοριζεις ή το κοβεις κ το ξαναπροσθετεις σε πιο προχωρημενο σταδιο..
Αν εχεις καλα αποτελεσματα, μπορεις να κανεις αναρτηση στις "ιστοριες επιτυχιας"..εχουμε κ ενοτητα με την εξελιξη του καθενος "εβδομαδιαιο ζυγισμα"
καλη συνεχεια

Re: Φασολάκια-Μπάμιες 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10558

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
θα συμφωνησω με τη mammajoanna! ανοιξτε λιγο τους οριζοντες σας!!!!! το εχουμε ξαναπει! διαβαστε καλα τη διατροφη! μπορειτε να φατε πολλα πραγμ,ατα εκτος κρεατος!! οι περισσοτεροι που σταματουν αυτη τη διατροφη αποτι μιλαμε ειναι γτ βαριουνται να τρωνε κρεας γτ νομιζουν οτι αυτο πρεπει να τρωνε πρωι μεσημερι βραδυ! τρωμε κ ενα σωρο αλλα πραγματα κ μπορειτε να κανετε συνδιασμους που δεν φανατζοσασταν! κ ναι τα λαδερα εννοειτε οτι μπορουμε να τα τρωμε εκτος τον αρακα κ τα καροτα λιγο θα τον προσεξετε στην πρωτη φαση! κατα τα αλλα οκ!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.468 δευτερόλεπτα

Syndication