Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!!

Απ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16617

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
συνήθως σκανδιναβική φρυγανιά με τυρί philadelfeia ή ενα αβγό βραστό (το βράζω απο το το βράδυ) ή μια φέτα τυρί κίτρινο. Τα σ/κ συνηθως ομελέτα.
Καλή επιτυχία
Ξεκίνησα 12/12/2011

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16722

• vasoylitsa
  • Το Άβαταρ του/της vasoylitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπερα μαρια 123!ποιο ειναι το σκευασμα που γραφεις?και εχεις δει να σου μειωνει την επιθυμια????

Απ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16785

• maria123
  • Το Άβαταρ του/της maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Παίρνω το Lipotox τα χάπια. Ναι κάνει δουλειά με την επιθυμία για υδατάνθρακες και με την πείνα. Το καταλαβαίνεις λίότερο από την πρώτη μέρα αλλά κανονικά από τη δεύτερη - τρίτη. Λειτουργεί εντελώς διαφορετικά σε κάθε άνθρωπο όμως. Εγώ παίρνω μόνο ένα το πρωί πριν το πρωινό και ένα το απόγευμα πριν από το κυρίως γεύμα. Το Lipotox όμως σε σκόνη που δοκίμασα είναι ΧΑΛΙΑ. Δεν μπορούσα να το καταπιώ με τίποτα. Αν σκεφτείς να τα δοκιμάσεις (τα χάπια) να προσέξεις ένα πράγμα. Το παίρνεις μισή ώρα πριν φας και πρέπει να φας σε μισή ώρα γιατί διαφορετικά σε πιάνει λειγούρα. Αν φας όμως κανονικά στο μισάωρο δεν υπάρχει θέμα. Τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι εγώ...
Υπάρχουν βέβαια πολλά σκευάσματα που δεν έχω δοκιμάσει και δεν έχω μέτρο σύγκρισης.
Καλή επιτυχία!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

• Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.063 δευτερόλεπτα

Syndication