Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!!

Απ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15846

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Χα χα μαρακι ακριβως τα ιδια με μενα και γω 84 ξεκινησα και εχω τελικο στοχο τα 58.Μακαρι να τα φτασεις...εγω εχω χασει ηδη 15,5 κιλα,εχω ακομα δρομο μεχρι τα 58.Αυτο με τα ρουχα θα σε βοηθησει πολυ,το εκανα και γω δοκιμαζα συνεχεια ρουχα που δε μου εκαναν και εβλεπα βδομαδα με τη βδομαδα να μου ερχονται ολο και καλυτερα.Πηγα τωρα στις γιορτες στους γονεις μου οπου ειχα ενα τζιν 29 νουμερο απο το λυκειο και το φορεσα και μου ειναι μια χαρα :lol: !
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν από christinaki1989.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": maria123

Απ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15847

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
maria καλή αρχή. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι μας και τελικά αξιζε τον κόπο , τα κιλά χάθηκαν και χάνονται χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Εμπρός λοιπόν !
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": maria123

Απ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15860

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
καλή αρχή..... !! Αν ποτέ αισθανθείς οτι θέλεις να χαλάσεις την δίαιτα μπες εδώ να σε συνετήσουμε χαχαχαχαχα!!!

Εγώ αυτο που έκανα ήτανε 3 πράγματα.
Εβαλα στο ψυγείο μια φωτογραφία που είμαι καθιστή στο τραπέζι του γάμου μια φίλης και φαίνομαι σαν τούρτα, ολοστρόγγυλη αφού όταν την είδα είπα ευτυχώς που δεν είχε κατηφορα γιατί θα τσούλαγα, την θυμήθηκα και μου άνεβηκε η πίεση τώρα.
Το δεύτερο είναι έχω ξεθάψει ένα παντελόνι που έχω να το φορέσω κάτι χρόνια το έχω εκεί και προσπαθώ μια φορά την εβδομάδα να το δοκιμάζω -τελειο παντελόνι πραγματικά- αλλά ακόμα έχω πολύ δρόμο για να μου ανέβει. Ελπίζω πάντως σε κάνεναν μήνα κάτι να γίνει να ανέβει στα μπούτια έστω κι ας μην κλέινει.
Το τρίτο είναι στο ημερολόγιο μου που γράφω τί τρώω και το βάρος που χάνω ..... στην πρώτη σελίδα του έχω μια φωτογραφία ενος μωρού και επειδή θέλω να μέινω έγκυος το βλέπω και μου δίνει δύναμη για να καταφέρω να γίνω μανούλα.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15862

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Μαράκι καλωσήρθες και από εμένα. Αν σου ταιριάξει η διατροφή θα δεις ότι θα φτάσεις στο στόχο σου σχετικά εύκολα, χωρίς να αισθάνεσαι σαν alien όταν είσαι εκτός σπιτιού πχ ταβέρνα, τραπέζια κλπ. Δύναμη θα παίρνεις και από όλες μας εδώ αλλά και από την εικόνα σου που θα μεταβάλλεται καθώς τα κιλά σου θα σε αποχαιρετούν.

Απ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15863

• maria123
  • Το Άβαταρ του/της maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας. Η φωτογραφία που έβγαλα σήμερα, μοιάζει με αυτή που μου περιέγραψες Liana. Τώρα όμως βλέπω ότι τα πηγαίνεις πολύ καλά! Galadriel σε ευχαριστώ πολύ. Έχεις φτάσει στο μισό της προσπάθειάς σου, μπράβο. Christinaki τα πηγαίνεις πολύ καλά και εσύ, μπράβο σου. Μακάρι να είχε ξεμπλοκάρει νωρίτερα το μυαλό μου και να ήμουνα στη θέση σου τώρα και να χώραγα στο αγαπημένο ξεβαμμένο τζιν παντελόνι μου. Sokolatenia (φοβερό όνομα) σε ευχαριστώ πολύ. Εσύ στην αρχή είσαι ή έχεις ξεκινήσει την προσπάθεια νωρίτερα. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε forum και δεν ξέρω πως να βάλω τη μπάρα με τα κιλά.
Σήμερα το απόγευμα είχα μια επίσκεψη από μια ξαδέρφη μου που μου έφερε ένα τεράστιο κουτί γλυκά (από το αγαπημένο μου ζαχαροπλαστείο). Έπαθα σοκ. Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη και της προσέφερα ένα γλυκό καθώς και στους υπόλοιπους στην οικογένεια και έφτιαξα και καφέ. Δικαιολογήθηκα ότι με πονάει τρομερά το δόντι μου αυτές τις μέρες και απέφυγα να φάω γλυκό. Όταν έφυγε, πήγα τα υπόλοιπα γλυκά στο ψυγείο της μητέρας μου (μένει ακριβώς δίπλα) ώστε να μην τα σκέφτομαι καθόλου.
Εγώ έφαγα το ψαράκι μου και το μαρουλάκι μου και είμαι super!
Και κάτι που έκανα λάθος πριν. Τη δίαιτα την είχα κάνει πριν από 13 χρόνια! Πως περνάει ο καιρός! Βρήκα το σημειωματάριο που είχα τότε και έγραφα τις απώλειες.
Καλή συνέχεια!
Hari ξεκινάς και εσύ αύριο! Μην το ξεχάσεις και περιμένεις την άλλη Δευτέρα.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Απ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15868

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Χάρη, Μαρία καλό ξεκίνημα... και εγώ σήμερα ξαναματαξεκίνησα μετά την κραιπάλη των Χριστουγέννων.

Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια για την κατηφόρα προς το καλοκαίρι !!!!

Ας συνωμοτήσει το σύμπαν και το μυαλό μας... και ας κρατήσουμε αυτή την ευλογημένη δίαιτα !!!!!!

Καλή κατηφόρα σε όλους! clap
making small changes to see big results...
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.063 δευτερόλεπτα

Syndication