Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: απογοητευση......

Απ: Re: Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16788

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Το εχουμε πει για τα κολληματα.Αν κανεις κανονικα τη διατροφη θα χανεις ποντους ακομα κ αν δε χανεις κιλα.Εγω ειμαι κολλημενη για πολλες μερες αλλα το τζινακι μου που παλευα παλια να μπω τωρα μου πεφτει πολυ κ χρειαζεται οπωσδηποτε ζωνη.Αρα?Συνεχιζουμε κανονικα κ δε μας πτοει η ζυγαρια.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Re: Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16790

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
εγω μαλλον ειμαι ηλιθια τελικα....μπαινω σε ρουχο που δεν εμπαινα αλλα με τη μεζουρα δε τα παω καλα τελικα....να παω σε οφθαλμιατρο μαλλον!!!!!!!!! τελος παντων δεν εχει σημασια γιατι συνεχιζω χωρις δυσκολια και δεν εχω σκοπο να σταματησω...εχθες πηρα και ketostix κι εγινε σκουρο μωβ οποτε πιθανον καλα παω ε κοριτσια? μονο το απογευμα λυσσαω να φαω κατι καμια αλλη ωρα της μερας...

Απ: Re: Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16866

• koyrsaros
  • Το Άβαταρ του/της koyrsaros
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
maria123 έγραψε:
.........εγώ το αντιμετώπισα με κάτι φύλλα αποξηραμένα που μου έδωσε ο φαρμακοποιός και τα κάνω σαν τσάι. Θυμήθηκα ότι τα λένε φύλλα Αιγύπτου.........
φυλλα αλεξανδρειας...τα βρισκεις και στο σουπερ μαρκετ(τσαι)

δοκιμασε να βαλεις και μια χουφτα φουντουκια σαν σνακ στην διατροφη (εμενα με βοηθανε πολυ)

Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16868

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγώ πάντα είχα σοβαρό πρόβλημα στο wc και τώρα με τη διατροφή για να μην επιδεινωθεί κι άλλο μου πρότειναν από το φαρμακείο να παίρνω κάποιες φορές την εβδομάδα 1 κ.σούπας υγρή παραφίνη.Με έχει βοηθήσει πολύ,ελπίζω μόνο να μην επηρεάζει τη διατροφή.
Και κάτι ακόμη,όλη την εβδομάδα τα sticks βγαίνουν βιολέ,τι να κάνω για να βγουν σκούρο μοβ?
Να σημειώσω ότι κρατώ τους υδατάνθρακες χαμηλά,δεν πίνω αναψυκτικά,και εδώ και 3 μέρες τρώω μέχρι 50γρ. κιτρινο τυρί(ενώ έτρωγα μεχρι 100γρ) ,γλυκαντικό χρησιμοποιώ 3κ.γ. στέβια και 1-2 χαπάκια νατρίν , θερμίδες το πολύ μέχρι 1500.
Προσπαθώ να την κάνω στην πιο απλή μορφή της και πάλι δεν χάνω :(

[/url]
[/url
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν από spring.

Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16869

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
μειωσε τα γλυκαντικα οσο μπορεις και παρε s&b οχι νατρεεν εχει ασπαρταμη και πιθανον να σε κολλαει...οσο για την τουαλετα μετα απο λιγες μερες στρωνει το θεμα αρκει να τρως τις σαλατες σου καθε μερα....

Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16870

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
DIMZAN έγραψε:
μειωσε τα γλυκαντικα οσο μπορεις και παρε s&b οχι νατρεεν εχει ασπαρταμη και πιθανον να σε κολλαει...οσο για την τουαλετα μετα απο λιγες μερες στρωνει το θεμα αρκει να τρως τις σαλατες σου καθε μερα....

Χωρίς να είμαι σίγουρη νομίζω ότι η νατρεεν δεν έχει ασπαρτάμη και βάζω το πολύ 1-2 χαπάκια το πρωί στον καφέ (ντεκαφεινέ)που είμαι εκτός σπιτιού και συνήθως 2 κ. γλυκού στέβια σκόνη το απόγευμα.Είναι πολύ να το μειώσω?
Την επόμενη φορά θα πάρω ή s&b ή στέβια σε χαπάκια,για σιγουριά.
Σαλάτες τρώω (κυρίως μαρούλι με λαδάκι)αλλά επειδή είμαι δυσκοίλια γενικώς( και πριν ξεκινήσω τη διατροφή) δεν βοηθούν ιδιαίτερα

[/url]
[/url
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν από spring.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα

Syndication