Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: απογοητευση......

Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16755

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
οντως ειναι πολυ σπαστικο...αλλα τι να κανουμε τοσοι τα καταφεραν εμεις θα μεινουμε πισω??????????? καθε μερα ξυπναω με την ελπιδα......σε ευχαριστω παντως μου εδωσες κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16760

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Στην διατροφή μας, υπάρχουν μόνο δύο περιπτώσεις να αποτύχεις!
Η πρώτη, έχει να κάνει με τις θερμίδες. Αν ξεπερνάς τις θερμίδες που πρέπει να φας, κοινώς, την έκατσες την βάρκα!
Η δεύτερη έχει να κάνει με τους κρυφούς υδατάνθρακες και το κρυμμένο αλάτι. Πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ, τις συσκευασίες, και να πίνεις πολύ νερό.
Βέβαια, υπάρχει και ένα υπερβολικά μικρό ποσοστό ανθρώπων, που απλά έχουν τόσο χαμηλό μεταβολισμό, που καμμια διατροφή δεν τους βοηθά!
love your self

Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16761

• DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
Ρουλακι εσυ εισαι βετερανος της ατκινς τα ξερεις ολα πια....δεν ξεφευγω ουτε σε θερμιδες ουτε σε υδ και πινω και 2,5-3 λιτρα νερο τη μερα παιζει κανενα ρολο οτι εναι μονο 10 κιλα να χαθουν? σημερα ημουν 500γρ κατω μετα απο 1 βδομαδα περιπου....και αν δε βαριεσαι μπορεις να μου πεις τι τρως συνηθως για απογευμα? σε ευχαριστω πολυυυυυ!!!!!!!!!!1 ειμαστε και συντοπιτισες εγω ευοσμο ειμαι αλλα στην ιδια πολη!!!!!!!!!!!!!

Re: Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16763

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
αν βαλεις ενα μισαωρακι καθημερινη γυμναστικη στη ζωη σου σιγουρα θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα.ομως με προγραμμα καθε μερα οχι ζαβολιες...ξεκουρασου και μια μερα και παλι απο την αρχη.αυτο το μισαωρο κανει θαυματα!!!διαλεξε οτι σου αρεσει ,περπατημα ποδηλατο βαρακια λαστιχα συνδιασμο ολων αυτων κατι τελος παντων που θα σε κανει να κουνιεσαι λιγακι!θα σε βοηθησει θα δεις!

Απ: Re: Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16765

• DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
Σε ευχαριστω sasa μου για την συμβουλη εχω και διαδρομο στο σπιτι αλλα δεν τα καταφερνω να κανω καθε μερα τα παιδια πολλες απαιτησεις ειδικα το μωρο αλλα θα παροσπαθησω περισσοτερο....

Απ: Re: Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16786

• maria123
  • Το Άβαταρ του/της maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Όσον αφορά τους πόντους, είσαι σίγουρη ότι μετράς στο ίδιο πάντα σημείο; Όσον αφορά τα κιλά ζυγίζεσαι το πρωί πριν φας και αφού έχεις πάει τουαλέτα; Αν έχεις πρόβλημα με την τουαλέτα, εγώ το αντιμετώπισα με κάτι φύλλα αποξηραμένα που μου έδωσε ο φαρμακοποιός και τα κάνω σαν τσάι. Θυμήθηκα ότι τα λένε φύλλα Αιγύπτου. Αν θάλεις δοκίμασέ το. Προσπάθησε λίγο ακόμα, μπορεί να είναι μια φάση και να ξεκολήσεις πολύ γρήγορα ή μπορεί να είναι το θέμα της τουαλέτας. Δοκίμασε να πίνεις πολύ νερό. Κάνει πολύ δουλειά.
Καλύ συνέχεια.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν από maria123. Αιτία: Συμπλήρωση
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.128 δευτερόλεπτα

Syndication