Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: το ημερολογιο του μαυρου προβατου.

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #3528

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε περίπου 3,5 μήνες έχω χάσει 21 κιλά. Όμως οφείλω να σου πω ότι εγώ δεν τρώω πολλούς υδατάνθρακες (όχι πάνω από δέκα με 12 τη μέρα) ότι δεν πίνω καθόλου αλκοόλ και αναψυκτικά λάιτ, δεν έχω φύγει από τη φάση ενεργοποίησης όλον αυτό το καιρό. Ανέβασα υδατάνθρακες όταν κόλλησα και μετά έπεσα στους 5 την ημέρα. Και βέβαια πίνω πολύυυυυυυυυυυυυυ νερό. Αλλά πάρα πολύ.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #3533

• meta
  • Το Άβαταρ του/της meta
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Νατάσα έγραψε:
Σε περίπου 3,5 μήνες έχω χάσει 21 κιλά. Όμως οφείλω να σου πω ότι εγώ δεν τρώω πολλούς υδατάνθρακες (όχι πάνω από δέκα με 12 τη μέρα) ότι δεν πίνω καθόλου αλκοόλ και αναψυκτικά λάιτ, δεν έχω φύγει από τη φάση ενεργοποίησης όλον αυτό το καιρό. Ανέβασα υδατάνθρακες όταν κόλλησα και μετά έπεσα στους 5 την ημέρα. Και βέβαια πίνω πολύυυυυυυυυυυυυυ νερό. Αλλά πάρα πολύ.

bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo εισαι εμπνευση...
Ατασθαλιες εκανες?
Μηπως μπορεις να μου λυσεις τις παρακατω αποριες??
σε οτι αφορα την ασπαρταμη η ζαχαρινη απο το lidl δεν ειναι ασπαρταμη ετσι δεν ειναι?Πηγα και αγορασα και μια αλλη γλυκαντικη ουσια Stevia την ξερετε?
coca light ή zero μπορω να πινω? και αν ναι ποσο?

ολο αποριες ειμαι αλλα τι να κανω πρεπει να μαθω...

γυρο κοτοπουλο ή χοιρινο μπορω να φαω?
τζατζικι?
wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #3539

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
λοιπον Meta καλησπερα καταρχας! :lol: κ ασ ξεκινησουμε! με τους καφεδεςεχουμε ξαναπει πως αν κατι σε καποιον ειναι απαγορευτικο κ κανει τον οργανισμο του να μπλοκαρει αυτο δε σημαινει οτι απαγορευεται σε ολους! οποτε μπορουμε να λεμε ολοι απλα την αποψη μας! ;) τζατζικι ναι σε περιορισμενες ποσοτητες! δλδ αν πας σε ενα τραπεζι να φας λιγο δεν απαγορευεται! οσον αφορα την ζαχαρινη τωρα εγω παιρνω σε σκονη την natreen κ σε ταμπλετες την cologran απο το lidl! αυτη που γραφεις δεν την γνωριζω! καλο βραδυ!! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #3546

• bluesmartoulis
  • Το Άβαταρ του/της bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
meta! γειά σου κι απο μένα

Η ζάχαρη που προτείνει στο site του Atkins είναι η Splenda. Την έχω βρεί στον Θανόπουλο (κάτω Κηφισσιά). Δυστυχώς δεν έχω βρεί αλλού και πίστεψέ με έχω ψάξει πολύ. Πάω, λοιπόν, μία φορά και προμηθεύομαι για κάνα τρίμηνο! Δεν διαφέρει σε υδατάνθρακες από την canderel-ασπαρτάμη, αλλά αφού την είδα στο site αυτή χρησιμοποιώ. Είναι και αρκετά γλυκιά, οπότε χρειάζεται λιγότερη ποσότητα για να γλυκάνει το ρόφημα ή το γλυκό.

Καλή επιτυχία και στις δύο μας!
:D

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #3548

• meta
  • Το Άβαταρ του/της meta
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημερα και σας ευχαριστω πολυ με βοηθατε ολοι σας wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx

χθες το απογευμα εφαγα μιλνερ κρεμα με σαλαμι γαλοπουλας
το βραδυ κοτοπουλο με φετα

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #3549

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καθυστερημένη απάντηση για τη stevia: είναι φυτικό προιόν, θεωρείται ασφαλέστερο από τις τεχνητές γλυκαντικές ουσίες . Δες εδώ το σχετικό θέμα [url:s50dc7j6]www.lowcarblife.org/viewtopic.php?f=5&t=357[/url]
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα

Syndication