Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Υδατάνθρακες στα χόρτα

Re: Υδατάνθρακες στα χόρτα 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2455

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Για να το σοβαρέψω λίγο, θυμήθηκα ότι ένας φίλος μου διαβητικός που κάνει κ ενέσεις ινσουλίνης, όποτε έχουμε τραπέζι, γι' αυτόν ειδικά πάντα κάνουμε σαλάτα χόρτα βραστά κανονικά με λάδι λεμόνι.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Υδατάνθρακες στα χόρτα 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2460

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Παιδιά απόλαυσα την αγελαδοφιλοσοφία όσο δεν λέγεται! :lol: Πάντως τα χόρτα τα τρώνε οι διαβητικοί επειδή έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και διασπώνται αργά απο τον οργανισμό χωρίς να δημιουργούν σκαμπανεβάσματα της ινσουλίνης.Κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου είχα ζαχαρώδη διαβήτη και έκανα ενέσεις ινσουλίνης.Ο γιατρός μου είχε δώσει συγκεκριμένες οδηγίες διατροφής.Μου απαγόρευε ότι έχει υψηλό γλυκαιμικό δείκτη:μακαρόνια, ψωμιά,πατάτες, ρύζια, καλαμπόκι,αρακά,μέλι΄σύκα,σταφύλι και πολλά άλλα που βλέπω ότι δεν τα τρώμε εδώ γιατί είναι τίγκα στον υδατάνθρακα.Ακόμα και στα υπόλοιπα φρούτα μου επέτρεπε 1ή 2 την ημέρα με προτίμηση τα ξυνόμηλα.Τώρα που το σκέφτομαι η διατροφή του διέφερε απο τη δική μας μόνο στο ότι δεν με άφηνε να τρώω λιπαρά.Παιδιά είχα περάσει μαύρες πείνες!!!!! :twisted:

Re: Υδατάνθρακες στα χόρτα 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2469

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
βρε παιδια δε νομιζω οτι ειναι καλο μετρο συγρησης οι αγελαδες! παρτο απλα! οι αγελαδες ειναι ετσι το καλουπι τους βρε παιδι μου!! πως ειναι το μυρμιγκι δηλδη!! ειναι ενα μεγαλο ζωο! δεν εγινε μεγαλο απο αυτο που τρωει! ετσι ενα φτιαγμενο! κ τα χορτα με συγψωρειτε αλλα εχουν ενα σωρο φυτικες ινε ςπου το θεωρω αδιανοητο να λειπουν απο τη διατροφη μας ειτε εχουν 7 ειτε εχουν 12!! μην τα τρως καθε μερα βρε παιδι μου αλλα μια φορα την εβδομαδα επιβαλλεται!! κ προσεχε απλα στα υπολοιπα σου γευματα να μην παρεις αλλους υδατανθρακες!1

Re: Υδατάνθρακες στα χόρτα 17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #4200

• low-carber
  • Το Άβαταρ του/της low-carber
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τα αγρια χορτα,οι πικραλιδες (dandelion greens) συμφωνα με το fitday εχουν 6.4 υδατανθρακες στα 100γρ.

Re: Υδατάνθρακες στα χόρτα 17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #4267

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλημέρα παιδιάάά από την ηλιόλουστη Αλεξανδρούπολη !!!! beach ach beach ach

low-carber ,προς εσέ η ερώτηση !
Το fitday το έχεις κάνει εγκατάσταση στον υπολογιστή σου από το ίντερνετ free ή δίνεις κάποια συνδρομή?? Είναι εύκολη μηχανή αναζήτησης και το σκεφτόμουν να δημιουργήσω Free account ! clap ap clap ap
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: Υδατάνθρακες στα χόρτα 17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #4270

• low-carber
  • Το Άβαταρ του/της low-carber
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ναι εχω κανει free account.Ειναι παρα πολυ καλο το fitday και εχει επιλογη create a custom food και εκει μπορεις να γραψεις οτι θελεις γιατι διαφορετικα εσυ που κανεις ατκινς θα δυσκολευεσε να βγαλεις τους καθαρους υδατανθρακες που μετρανε σε αυτη τη διαιτα.Εγω επειδη κανω South Beach τους μετραω ολους,χθες το fitday μου εβγαλε 53 αλλα για την ατκινς θα ηταν πολυ λιγοτεροι ;)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα

Syndication