Καλημέρα παιδιάαα!!!!!!!

Στο βιβλίο του ο Monsieur Atkins γράφει : 1 φλυτζάνι ανάμεικτα χορταρικά = 1,6 υδατάνθρακες εκ των οποίων τα 0,4 είναι αφομοιώσιμοι!!!
Να ρωτήσω εγώ κάτι...Το φλυτζάνι που λέει και αυτός και όλα τα διατροφικά site..Σε πόση ποσότητα αναφέρεται ρε παιδιά??? Φλυτζάνι τσαγιού,καφέ ,ματζουράνας,τίλιου ...??
Τί σκ%^&*#$Τ# (

) φλυτζάνι είναι αυτό???
Ααααα ,ειρήσθω εν παρώδω(

) αυτή την απορία με την αγελάδα την είχα και εγώ..Πέρυσι ο διαιτολόγος που επισκέφθηκα (για να με παχύνει,αλλά θα τα πω σε άλλο θέμα αυτά κάποια στιγμή..) μου είπε ότι είναι γεματούλες επειδή μπορούν και αποικοδομούν την κυτταρινή των χόρτων κάτι το οποίο ο άνθρωπος δε μπορεί να καταφέρει και αποβάλλει την κυτταρίνη με τα κόπρανα!(Πρωί-πρωι σας ανοίγω την όρεξη η ευλογημένη..

)
Ήρθε η συζήτηση κάποια στιγμή ,λοιπόν, με έναν καθηγητή μου της Δομικής Βιολογίας και Κρυσταλλογράφο(διαδακτορικός άνθρωπος!) και μου είπε ότι με την ίδια λογική και όλοι οι οργανισμοί οι ζωντανοί που τρώνε χόρτα και πέπτουν την κυτταρίνη θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3φυλλες ντουλάπες....
Κάτι γίνεται με τις αγελάδες ,μου έιπε...Νομίζει ότι η διαδικασία της πέψης τους έιναι πολύπλοκη και μάλλον έχουν περισσότερα από ένα στομάχια...!!Κάτι για 5 μου είπε αλλά θα το ψάξω!!
Και την τελικά ,είναι θέμα γονιδιακής ταυτότητας!Μπορεί τα γονίδια που έιναι υπεύθυνα για την έκφραση και εγκαθίδρυση των λιποκυττάρων να είναι συνεχής !Μπορεί να τα έχει ανάγκη η καημένη η αγελαδίτσα τα λιποκύτταρα!!!
Ελπίζω να μην κούρασα ...Αυτά ήξερα!!

D D