Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!!

Απ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15712

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
χρονια πολλα....καλη αρχη....με δυναμη και αποφασιστικοτητα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15716

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλή αρχή Haris , καλή χρονιά και ......παρέα θα τα καταφέρουμε !!

Απ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15720

• Venia
  • Το Άβαταρ του/της Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Oh Yes είμαι πεπεισμένη πλέον,

εγώ που θεωρούσα ότι μόνο με διατροφολόγο θα μπορούσα να μπω σε πρόγραμμα.

Απ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15723

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
Χρόνια πολλά ατκινσοπαιδάκια καλή χρονια να έχουμε με πολλά κιλά μείων.............. ελαααααααα και έρχεται το καλοκαίρι προλαβαίνω να μου φύγουν τα σωσιβιάκια απο το πλάι άραγε?? Κοντός ψαλμός αληλούια!! Φιλάκιαααααα
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15845

• maria123
  • Το Άβαταρ του/της maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Γεια σε όλους και καλή επιτυχία στην προσπάθειά μας. Εγώ ξεκίνησα την Παρασκευή με τη δίαιτα Ατκινς και είμαι στην τρίτη μέρα της φάσης 1. Είμαι 84 κιλά και θέλω να κατέβω στα 58. Παράλληλα ξεκίνησα ελαφριά γυμναστική, 1 πολυβιταμίνη την ημέρα και ένα σκεύασμα που υπόσχεται ότι συμβάλει στη μείωση της επιθυμίας για υδατάνθρακες. Έχω ξανακάνει τη συγκεκριμένη δίαιτα πριν από 10 χρόνια περίπου. Είχα χάσει γύρω στα 15 κιλά μέσα σε τρεις μήνες μετά την πρώτη μου εγκυμοσύνη και τα κράτησα σταθερά για πολλά χρόνια. Μετά σταμάτησα να προσέχω τι τρώω από ψυχολογικούς καθαρά λόγους, με αποτέλεσμα να φτάσω για πρώτη φορά στην ζωή μου σε αυτά τα κιλά . Τώρα που νοιώθω καλύτερα και το πήρα απόφαση να βάλω ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση, αποφάσισα να ξεκινήσω τη δίαιτα.
Η πρώτη κίνηση που έκανα πριν ξεκινήσω, ήταν να το σκεφτώ πολύ σοβαρά και να αποφασίσω τι ακριβώς θέλω, δηλαδή να χάσω 26 κιλά και να φτάσω στα κιλά που ένοιωθα το σώμα μου υγειές και όμορφο.
Η δεύτερη κίνηση ήταν να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο που θα καταγράφω τις μετρήσεις σε κιλά και πόντους καθώς και σταδιακά τα βήματα που θα κάνω για να με κάνω καλύτερη πχ. να πίνω περισσότερο νερό, να αυξάνω τη διάρκεια και ένταση στη γυμναστική μου, να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου (ένα μυρωδάτο μπάνιο, ένα καινούριο άρωμα, μικρή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μου κλπ).
Η τρίτη κίνηση ήταν να "χαρίσω" το μηχανάκι μου στον άνδρα μου και να αρχίσω να χρησιμοποιώ το ποδήλατό μου. Η ελαφριά γυμναστική που ξεκίνησα δεν έχει να κάνει με αεροβική ή βαράκια αλλά βόλτες με το ποδήλατο και χοροπηδητά και χορό με τις κόρες μου. Σιγά-σιγά θα κάνω περισσότερα.
Η τέταρτη κίνηση ήταν να κρεμάσω έξω από τη ντουλάπα μου το αγαπημένο μου παντελόνι και φόρεμα από τις ένδοξες εποχές ώστε να τα βλέπω κάθε πρωί που ξυπνάω και κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ και να μην ξεχνάω το στόχο μου.
Η πέμπτη κίνηση ήταν να βγάλω μια φωτογραφία όπως είμαι τώρα για να τη συγκρίνω με αυτή που θα βγάλω όταν φτάσω στο στόχο μου. Παράλληλα έβαλα μέσα στο πορτοφόλι μου μια φωτογραφία μου παλιότερη που είμαι αδύνατη να την κοιτάζω όποτε χρειάζεται και να μην ενδίδω σε πειρασμούς.
Όλα αυτά είναι καθαρά διάφορες ενέργειες που εμένα θεωρώ ότι θα με βοηθήσουν γιατί όπως σας είπα τα κιλά τα πήρα από καθαρά ψυχολογικούς λόγους και τα καταγράφω γιατί ίσως κάποιος άλλος νοιώθει το ίδιο με εμένα και βοηθήσουν στην προσπάθειά του.
Καλή επιτυχία σε όλους.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Απ: Ενα νεο ξεκινημα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15846

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Χα χα μαρακι ακριβως τα ιδια με μενα και γω 84 ξεκινησα και εχω τελικο στοχο τα 58.Μακαρι να τα φτασεις...εγω εχω χασει ηδη 15,5 κιλα,εχω ακομα δρομο μεχρι τα 58.Αυτο με τα ρουχα θα σε βοηθησει πολυ,το εκανα και γω δοκιμαζα συνεχεια ρουχα που δε μου εκαναν και εβλεπα βδομαδα με τη βδομαδα να μου ερχονται ολο και καλυτερα.Πηγα τωρα στις γιορτες στους γονεις μου οπου ειχα ενα τζιν 29 νουμερο απο το λυκειο και το φορεσα και μου ειναι μια χαρα :lol: !
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν από christinaki1989.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": maria123
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα

Syndication