Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: πως ξεκιναμε παλι? οεο?

Re: Απ: πως ξεκιναμε παλι? οεο? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #17017

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
τωρα βεβαια για να χεις οριο τους 120 υδ ημερησιως πρεπει να εισαι αρκετα τυχερη ,ειναι και λιγο σπανιο,φανταζομαι για γυναικα.εγω ειμαι περιπου στους 30-35 υδ την ημερα για να μην παιρνω βαρος,και λιγο αν ξεφυγω βαζω αμεσως.τι να πω ,υπαρχουν μεταβολισμοι και μεταβολισμοι...ενταξει,πιστευω οτι οπως και να χει θα στερηθεις και λιγακι δεν γινεται να τρως τα παντα σε αφθονια και να εισαι και κορμαρα!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: πως ξεκιναμε παλι? οεο? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #17018

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
63 ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΟΣ...... καλά και δεν κόλλησε πουθενά ?????
making small changes to see big results...

Απ: πως ξεκιναμε παλι? οεο? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #17019

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
ενταξει ειχε και τα κολληματακια της αλλα ολα πηγαν πολυ καλα...ειδικα μετα τον πρωτο 1,5 μηνα αρχισε τρελη κατρακυλα κιλων...την ειδα και δε τη γνωρισα...τι να πεις οργανισμοι και οργανισμοι....εξαρταται και ποσο θεληση εχεις φυσικα...σημερα πχ εφτιαξα για τη φαμιλια ενα σουφλε πατατας και τυριων κι ενα σοκολατενιο κεικ κολαση και ουτε που γυρισα να τα κοιταξω..δε μου εκαναν καμια αισθηση....πριν ενα διμηνο θα το τρωγα μονη μου το κεικ.....

Απ: πως ξεκιναμε παλι? οεο? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #17020

• FANIZA71
  • Το Άβαταρ του/της FANIZA71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Κοριτσια εχω νεα μολις γυρισα απο το γιατρο μου, η παθηση μου ενδοκρανια πιεση κοντευει να εξαφανηστει αυτο λογο των κιλων που εχασα αλα κυριως του λιπους αλη μια νικη τησ ατκινς οσο για τον πεσιμισμο που με πιανει μην στεναχωριεστε και συνερχομε γρηγορα με βοηθαει ο αντρουλης μου σε αυτο,και συνηθος ειναι πριν το ραντευου με τους γιατρους που ειμαι χαλια. παντος μετα απο 2 χρονια ειναι η πρωτη φορα που εχω καλα μυνηματα και θα κοψω και αλα χαπια!!!!! τα συμπερασματα για την διατροφη μας δικα σας. συνεχειζω ακαθεκτη!!!!!!!!

Απ: πως ξεκιναμε παλι? οεο? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #17021

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Αυτά και αν είναι καλά νέα, έχεις ένα λόγο παραπάνω να μη σταματήσεις, keep going koritsaki !!!!!!!!!!!!!
making small changes to see big results...

Απ: πως ξεκιναμε παλι? οεο? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #17022

• Ντ
  • Το Άβαταρ του/της Ντ
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • θα τα καταφερω γιατι μπορω!!
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Αυτα ειναι καταπληκτικα νεα FANIZA71!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο σου κοπελα μου!!!!!!!!!!!!! Και ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολες σας που βοηθατε!!!!... Σημερα ξεκινησα παλι με πεισμα.... Ανυπομωνω να δω τα αποτελεσματα της προσπαθειας... Παρολο που ειμαι μικρη εχω και εγω ενα παιδακι (γινεται 1 ετους τον Απριλιο) DIMZAN μου...Εμεινα εγκυος οντας 96 κιλα... κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης εχασα 15 κιλα γιατι δεν ετρωγα ΤΙΠΟΤΑ!!!! τιποτα ομως (ψυχολογικοι παραγωντες καθωτι την περιοδο της εγκυμωσυνης μου ημουν ηδη χωρισμενη) Οποτε οταν γεννησα ημουν 83 κιλα (ουτε με τον καλυτερο διαιτολογο δεν ειχα φτασει ποτε τοσα κιλα!!!) Κατα την περιοδο του θυλασμου (που ετρωγα οτι εβρησκα μπροστα μου, οπως πχ καθε μερα μολις ξυπνουσα ετρωγα ενα λιτρο παγωτο και στο καπακι ενα κουτι φρυγανιες με μερεντα κλπ κλπ) ετσι καταλαβαινετε κοριτσια μου πως πολυ ευκολα εφτασα στα 100.1 κιλα.... Ωσπου ξυπνησα ενα πρωι και ειπα δεν παει αλλο αυτη η ανηφορα.... και προσπαθω να κατεβω σιγα σιγα....αλλα μολις κουμπωσε το τζιν....εκει σταματησα.... μια η ψυχολογια μια το διαζυγιο μια τα δικαστηρια μια το μωρο... μια και η οικονομικη κατασταση..... παλι καλα λεω που δεν εχω παρει κιολας τοσο καιρο κολλημενη..... Αλλα ολα αλλαζουν παλι απο σημερα!!! ελπιζω να καταφερω επιτελους να δω τον εαυτο μου στα 75 κιλα!!!! (και μεροικους αλλους να σκανε απο το κακο τους) :lol
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.069 δευτερόλεπτα

Syndication