Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: πως ξεκιναμε παλι? οεο?

πως ξεκιναμε παλι? οεο? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #17011

• Ντ
  • Το Άβαταρ του/της Ντ
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • θα τα καταφερω γιατι μπορω!!
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Μετα απο ενα μηνα διατροφης και -8.5 κιλακια (μπηκα επιτελουσ και στο στενο μου τζιν!!!) και τώρα??????? ξεφυγα.. πηρα τα πανω μου και που μυαλο για διαιτες και διατροφες? και ομως πρεπει να χασω ακομη καμια 20αρια κιλακια.... 2 εβδομαδες τωρα στην διατρολφη μου εχουν προστεθει και πραγματα που υπο συνθηκες Ατκινς δεν θα επρεπε ουτε κατα διανεια να υπαρχουν.. ευτυχως η ζυγαρια εχει παραμεινει σταθερη με μικρες διακυμανσεις του τυπου -200γρ +200γρ....(το γνωστο σε ολους γιο-γιο) πως να γινει παλι η αρχη???? αυτο που θελω να πω ειναι πως επετευχθει ο πρωτος μινι-στοχος σε σχετικα μικρο χρονικο διαστημα αλλα δεν υπαρχουν πολλα αποθεματα ψυχικης δυναμης για να αρχισω απο την αρχη.... θελω ξανα να ξυπναω καθε πρωι και να βλεπω -1000 κιλο στην ζυγαρια...και ειδου το ερρωτημα : Μήπως πρεπει να συνεχισω λιγο ακομη την Αντι-διαιτα και μετα να αρχισω παλι απο την αρχη (ωστε να αιφνιδιασω για αλλη μια φορα τον μεταβολισμο μου) η μηπως να ξεκινησω αμεσως και θα εχω τα αποτελεσματα των πρωτων ημερων?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: πως ξεκιναμε παλι? οεο? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #17012

• FANIZA71
  • Το Άβαταρ του/της FANIZA71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Αυτο το θεμα με απασχολει και εμενα με την διαφορα οτι μετα την καθαρη δευτερα αντιμετωπιζω ενα γιο γιο με δυο κιλα και καθηστερηση 15 ημερων αρα εχω σιγουρα ορμονικο θεμα! Αυτο ομωσ με γονατησε και ενω στην αρχη ετρωγα μονο μους απο τα επιτρεπτα τελικα εφαγα και κανονικο γλυκο δυο φορες !!και ενω ειμαι ψυχικο ρακος γιατι εγω εχω αλα 60 κι9λά να χασω δεν μπορω να αποβαλω την καταθληψη και κολλησα σε μαυρες σκεψεις και νοιωθω πιεση παρολο που η διατροφη αυτη για εμενα ειναι ιδανικη. Τοχειροτερο μου δε ειναι οτι πλησιαζει πασχα και θα παω σε μερος που θα ειναι ολη μερα στα γλυκα παγωτα και ολους τους πειρασμους και με αυτη την ψυχολογια αστα να πανε. τες πα θα τα καταφερω να ανακαμψω γιατι με αυτα που εγραψα ειδα ποσο μειζερη γινομε και φυσικα δεν μου αρεσει αυριο ειναι αλη μερα και σιγουρα μια καλητερη μερα αρκει να την φτιαξουμε εμεις δεν το βαζουμε κατω και συνεχιζουμε κανοντας ερχετε η διαθεση και οταν κατεβει η ζυγαρια η νικη θα ειναι δικια μας γιαυτο κανε εσυ κουραγιο και θα κανω και εγω δεν ειμαστε μονες μας ειμαστε ολοκληρο σαιτ!!!!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Ντ

Απ: πως ξεκιναμε παλι? οεο? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #17013

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
αγαπητα κοριτσια!!!! εχω κανει στη ζωη μου οτι διαιτα κυκλοφορει εχω παει σε ινστιτουτα και εχω δωσει σχεδον 4000ευρω ενταξει τα εχασα τα κιλα με τα μηχανηματα και τη διατροφη και τι εγινε? παλι εδω....δεν υπαρχει διατροφη σαν την ατκινς δε μπορει κανεις να πιστεψει οτι αυτο ειναι διαιτα με αυτα που με βλεπουν να τρωω σουβλακια κασερια τυρια αυγα βουτυρα μαγιονεζεςκτλ κι ομως χανω και χανω λιπος πολυ λιπος εχω γινει αλλος ανθρωπος ειμαι ευτυχισμενη και καλλυτερη μανα γιατι ειμαι χαρουμενη...κανενα γλυκο και καμια πατατα δεν μπορει να με κανει να νιωσω ετσι...και χαιρομαι τοσο πολυ οταν διαβαζω τις ιστοριες επιτυχιας εδω μεσα...γι αυτο μην το σκεφτεστε και προπαντως μην αναβαλλετε για αυριο αυτο που μπορειτε να κανετε σημερα για τον εαυτο σας. ξεχαστε τη διαιτα και δειτε το σαν διατροφη...για παντα...και θα ξαναρθει η στιγμη που θα φατε και απαγορευμενα οταν φτασουμε στην 4η φαση....η μαρινα{να ναι καλα η κοπελα που μας ανοιξε το δρομο} τι να πει δηλαδη που μια ζωη πρεπει να μεινει στους 20 υδατανθρακες??? και παρολα αυτα ειναι ο πιο ενθερμος υποστηρικτης της διατροφης...
δηλ αν καποιος σας ελεγε οτι ειστε αρρωστες κι αν φατε γλυκα η πατατες η πιτες κτλ θα πεθανετε θα τρωγατε? οχι φανταζομαι...αρα πιο ειναι το συμπερασμα? ολα μπορει να τα κανει το μυαλο του ανθρωπου!!! ειναι τοση η χαρα μου που θελω ολος ο κοσμος να ειναι χαρουμενος...προσπσθηστε αν το θελετε πραγματικα και ολα γινονται.
ΝΤ μου εσυ που εισαι και τοσο μικρη αν δε το βαλεις τωρα πεισμα ποτε θα το κανεις οταν θα κανεις 2 παιδια και θες δε θες το σωμα σου θα αλλαξει? οταν λογω κοινωνικων και ηθικων φραγμων δε θα επιτρεπεται να φορας ρουχαλακια που επιτρεποντε στην τωρινη ηλικια σου? η αποφαση δικη σου.
κι εσυ φανη μου που εχεις τετοιο προβλημα επιβαλλεται να προσπαθησεις και να δωσεις το καλο παραδειγμα σε ολους μας.
συγνωμη αν σας κουρασα η αν σας θυμωσα.. τα ειπα με αγαπη γιατι αν και δεν γνωριζομαστε νοιαζομαστε....
φιλικα Δημητρα.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Ντ

Απ: πως ξεκιναμε παλι? οεο? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #17014

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Η άτκινς, είναι τρόπος ζωής. Μπορεί βέβαια σε ολες και σε όλους μας, να ξεκίνησε σαν μέθοδος αδυνατίσματος, αλλά οι περισσότεροι από μας, την κρατάμε μια ζωή, όχι μόνο για τα κιλά, αλλά γιατί συνειδητοποιούμε, ότι οποιαδήποτε προβλήματα υγείας, μικρά ή μεγάλα, αντιμετωπίζαμε στο παρελθόν, ανήκουν...στο παρελθόν!
Η απώλεια των πρώτων κιλών, δεν μπορεί να είναι συνεχής. Αν ήταν, θα πέφταμε σαν τις μύγες στο δρόμο.
Το μυστικό της επανένταξης, είναι η υπομονή και η επιμονή! Αν δούμε ότι κολλάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα , καταφεύγουμε σε κολπάκια τύπου "ανεβάζω μια-δυο μέρες υδατάνθρακες", ή "κάνω fast fat".
Σε αυτή τη διατροφή, αποφασίζεις να έχεις πείσμα. Και μην σας τρομάζει το πείσμα, γιατί σκεφτήτε πόσο πείσμα χρειάζεται σε διατροφές, υποθερμιδικές!
love your self

Απ: πως ξεκιναμε παλι? οεο? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #17015

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Αχ, βρε Δήμητρα.... πόσο δίκιο έχεις σε αυτά που έγραψες.... πόσο αληθινά είναι, και πόσο εύκολα φαίνονται στην εφαρμογή.
Τι είναι όμως τελικά αυτό που μας γυρίζει το μυαλό ανάποδα και η πρώτη μας σκέψει είναι τα ψωμιά και τα γλυκά, λες και είμαστε ναρκομανείς
και θέλουμε τη δόση μας.... Είναι τόσο απλά τα πράγματα και όμως τόσο περίπλοκα...

Ολα στο μυαλό μας είναι, και αυτό που λες είναι αλήθεια, δηλαδή πρέπει να αρρωστήσουμε και να μας τα απαγορέψει ο γιατρός για να μπούμε σε πρόγραμμα ????
making small changes to see big results...

Απ: πως ξεκιναμε παλι? οεο? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #17016

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
ειναι αυτο το απαγορευμενο που θολωνει το μυαλο....οπως οταν κανουμε υποθερμιδικη διαιτα που αναζηταμε τις μαγιονεζες και τα κοψιδια...εδω τουλαχιστον τα εχουμε ολα εκτος απο ελαχιστα και αυτα παλι στην αρχη μετα τρως απ ολα σιγα σιγα...εχω φιλη που κανει ατκινς 6 χρονια εχασε 63 κιλα τον πρωτο χρονο και απο κει και περα τρωει και ψωμι καθε μερα και μακαρονια και ρυζι 1 φορα την εβδομαδα και 1 οσπρια...κοινως απ ολα..και δεν εχει παρει γραμμαριο τοσα χρονια. ειναι τωρα στους 120 υδατ.σταθερη...
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.097 δευτερόλεπτα

Syndication