Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: η επιστροφή......

Απ: η επιστροφή...... 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15932

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Εμενα μ'αρεσει η διτροφη,αφου μπορω να τρωω σοκολατα ,ως αθεραπευτη σοκολατολαγνος,ολα τα αλλα ειναι παιχνιδακι.Θελω να την ακολουθησω εφ'ορου ζωης.Εγω απο γλυκα κυριως τα ειχα παρει τα κιλα,οχι οτι δεν ετρωγα και τα ψωμωηδη μου αλλα δεν ειχα και εθισμο.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: η επιστροφή...... 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #16229

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
πολλες πολλες καλημερες
ζυγιζομαι ανα 2-3 μερες και κολλησα στα 2 κιλα που εχασα
ελπιζω τις επομενες μερες να κουνηθει...δεν με εχει παρει απο κατω γιατι ξερω οτι χανω δυσκολα
απλα παρατηρω οσο μεγαλωνω χανω δυσκολοτερα οποτε πρεπει να επιμενω και να τα χασω ολα τα κιλα μου.
σημερα θα ξεσηκωσω το σπιτι να κανουμε λιγες καυσεις.
τωρα σκεφτομαι οτι εχει 2 μερες που πηρα ενα αντιφλεγμονοδες αυτα κολλανε ετσι δεν ειναι?
ΤΕΣΠΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ.
απο 10/1/2012

Απ: η επιστροφή...... 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #16230

• strawberry
  • Το Άβαταρ του/της strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα Katarina!Είναι γεγονός ότι όσο μεγαλώνουμε οι καύσεις του οργανισμού μας μειώνονται,άρα και οι θερμιδικές του απαιτήσεις.Όπως και να έχει όμως, με αυτή τη διατροφή ξέρεις και από δική σου εμπειρία πως αργά ή γρήγορα θα τα χάσεις!Εξάλλου δε θέλει βιασύνες, αφού δεν πρόκειται για μια δίαιτα που μόλις τελειώσει θα αλλάξουμε τον τρόπο που τρεφόμαστε!Απλά θα έχουμε περισσότερες επιλογές!Σχετικά με το καθάρισμα ένα θα σου πω!Επειδή αυτή την περίοδο δε δουλεύω και γενικά δεν έχω πολύ δραστήρια ζωή, τις πρώτες 5 μέρες που δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο έχασα μετά βίας 700γρ. Τις τελευταίες 3 μέρες, λόγω γιορτής, ξεσήκωσα όλο το σπίτι, είχα μαγειρέματα, ψώνια, και γενικά ήμουν όλη μέρα στο πόδι. Ε, σε 3 μέρες λοιπόν έχασα σχεδόν 1,5 κιλό!Εχθές ηρέμισαν τα πράγματα και ουσιαστικά το μόνο που έκανα ήταν ένας περίπατος 20 λεπτών, και σήμερα η ζυγαριά έμεινε στα ίδια. Οπότε βουρ στο καθάρισμα και γενικότερα σε όποια δραστηριότητα σου είναι περισσότερο ευχάριστη!!! Δεν το περίμενα, αλλά τελικά υπάρχει όντως τεράστια διαφορά αν μαζί με τη δίαιτα κινούμαστε και περισσότερο!

Απ: η επιστροφή...... 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16302

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
τζα!!!!να μαι και εγω!! η επιστροφη της ασωτης.ξαναξεκινησα την αγαπημενη μου διατροφουλα αφου εβαλα 15 κιλα.δεν πειραζει θα τα χασω.δεν με ενδιαφερει πότε θα τα χασω.δεν ζυγιστηκα και ουτε προκειτε να ζυγιστω.η ζυγαρια ηταν η αιτια που εβαλα τα κιλα.αρχιζα ατκινς εβλεπα δεν εχανα την σταματουσα .ε α στο διαβολο για ζυγαρια!!!

Απ: η επιστροφή...... 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16312

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
καλημερα κοπελιες
εγω συνεχιζω και ειμαι κολλημενη και ειμαι σιγουρη οτι φταιει η αντιβιωση και τα αντιφλεγμωνοδη γιατι την διατροφη την κανω καλα.που θα παει θα τελειωσουν σημερα και αυριο εχω ακομα.
την τριτη κλεινω 14 μερες αλλα θα συνεχισω στην πρωτη φαση σιγουρα αλλες τοσες μερες και βλεπουμε
πεινα δεν υπαρχει οποτε μια χαρα....
καλως ηρθε και παλι aggy-το θεμα της ζυγαριας καπου εγραψε ενα καλο η ρουλα και καλο ειναι να ζυγιζομαστε 1-2 φορες την εβδομαδα και γω καθημερινα το εκανα και οταν εμενα σταθερη ή δεν εχανα μου εριχνε την ψυχολογια......παντως το καθημερινο ζυγισμα καπου διαβασα βοηθαει στο να διατηρησουμε τα κιλα που χασαμε, στην διαδικασια απωλειας δεν βοηθαει και τοσο.οπως και να εχει ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
απο 10/1/2012

Απ: η επιστροφή...... 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16322

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
aggy, wellcome back!!!!
λοιπόν κοριτσάρες, το θέμα "δεύτερη, τρίτη κ.ο.κ. φορά στην άτκινς" μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν. Δυστυχώς, η απώλεια, μειώνεται δραστικά, τις επόμενες φορές. Οι λόγοι πολλοί! Οι βασικότεροι όμως δύο. Κάθε χρόνος που περνάει από πάνω μας, επιβραδύνει τον μεταβολισμό μας. Υπολογήστε τώρα, πριν πόσο καιρό ξεκινήσατε για πρώτη φορά. Το λιγότερο θα είναι ένας χρόνος. Ο άλλος λόγος, είναι η γνωστή μνήμη του οργανισμού. Αφού την "πάτησε" σαν αδαής την πρώτη φορά, τώρα κρατάει πισηνή! Αλλά το κλειδί σε όλα είναι η επιμονή, και η υπομονή!
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα

Syndication